[ŽT] Numetė su žurnalistais. Kinija parodė, ką mano apie rusų politikus (Video)  ()

Oficialūs tarptautiniai susitikimai vyksta laikantis tam tikrų protokolų. Priimanti šalis visada stengiasi pademonstruoti svetingumą, patenkinti visus svečių delegacijos poreikius. Kinija visada svečius priima labai iškilmingai ir prabangiai, nesvarbu, ar jie būtų iš JAV, ar iš Prancūzijos. Tik rusai ne visi vienodai svarbūs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu Putinas su didele delegacija lankosi Kinijoje. Neseniai jis šventė savo eilinę inauguraciją ir dabar lanko draugus. Kinijoje jis pabrėžtinai kartoja, kad Kinija Rusijai yra labai svarbi, labai gera draugė. Kinijos pozicija Rusijos atžvilgiu yra daug santūresnė.

Be to, Kinija nevengia parodyti, kad ne visi rusai jai vienodai svarbūs. Štai Rusijos finansų ministras Antonas Siluanovas netilpo keliauti su oficialia delegacija. Svarbiausi asmenys, tokie kaip Putinas ir Lavrovas, keliauja limuzinais. Mažiau svarbūs, sodinami į prabangius furgonus. Siluanovas negavo nei limuzino, nei vietos furgone. Jam teko prisėsti paprastame autobuse su žurnalistais.

[EU+Kuponai] Specialus išpardavimas! Storų ratų el. dviračiai, net 2000W el. paspirtukai, robotai siurbliai, 4K vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
3906

Specialus išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

2) „Touroll S1“ - storų ratų el. dviratis

3) „KuKirin G2 Master“ - naujausias off road el. paspirtukas su 2*1000W galia

4) „JMGO N1 Ultra 4K“ - aukščiausios klasės lazerinis DLP vaizdo projektorius tiems, kurie ieško maksimumo

Išsamiau

 

Siluanovas sakė, kad jam nerūpi – svarbu, kad jis Kinijoje. Jam nerūpi ir jis nerūpi. Tačiau rusų žurnalistai, netikėtai tapę ministro bendrakeleiviais, rašo, kad Siluanovui tai buvo staigmena.

Antonas Siluanovas, beje, yra vienas iš tų rusų ministrų, kuris nesikeičia. Finansų ministru jis yra nuo 2011 metų. Vieša paslaptis, kad ministrai Rusijoje nėra lygūs. Yra tokių, kurie yra artimi Putinui, yra įtakingi ir svarbūs – toks buvo Šoigu, toks yra Lavrovas. Ir yra tokių, kurie yra šešėlyje – Siluanovas yra vienas iš jų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(62)
(1)
(61)

Komentarai ()