1100 km. „Uždaryti oro uostai.“ Nuo Tatarstano iki Krymo. Ukraina atvėrė „Pandoros skrynią“  ()

Degalų sandėlyje sprogimus sukėlė du bepiločiai orlaiviai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos oro gynybos sistemos naktį ir ankstų trečiadienio rytą perėmė dešimtis Ukrainos dronų ir JAV tiekiamų raketų ATACMS, pranešė Rusijos gynybos ministerija.

Dėl išpuolių buvo laikinai uždaryti oro uostai centrinėje Tatarstano respublikoje, taip pat įvyko sprogimai degalų sandėlyje pietiniame Rostovo mieste, kur yra Maskvos invaziją prižiūrinti karinė būstinė.

„Praėjusią naktį buvo sužlugdyti keli Kyjivo bandymai surengti teroristinius išpuolius... prieš objektus Rusijos Federacijos teritorijoje“, – „Telegram“ pranešė RF Gynybos ministerija.

Ji teigė sulaikiusi arba sunaikinusi 10 JAV pagamintų ATACMS raketų, virš aneksuoto Krymo, ir 17 bepiločių orlaivių virš vakarinių Belgorodo, Kursko ir Briansko regionų.

[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
2979 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Puikios savybės

Išsamiau

Rusijos įkurdintas Krymo miesto Sevastopolio gubernatorius Michailas Razvožajevas sakė, kad raketos nuolaužos, kurios, jo teigimu, nukrito ant gyvenamojo rajono, nepadarė žalos.

Rostovo srities gubernatorius Vasilijus Golubevas rašė, kad regiono sostinėje degalų sandėlyje sprogimus sukėlė du bepiločiai orlaiviai. Pranešama, jog per tą išpuolį niekas nebuvo sužeistas.

 

Vėliau trečiadienio rytą Rusijos gynybos ministerija pranešė numušusi Ukrainos droną virš Tatarstano respublikos, esančios maždaug už 1100 kilometrų nuo sienos su Ukraina.

Oro eismas į ir iš Kazanės, regiono sostinės, ir Nižnekamsko miesto oro uostų laikinai sustabdytas dėl atakos grėsmės, pranešė Rusijos žiniasklaida, remdamasi federalinėmis aviacijos institucijomis.

„Visos tarnybos Tatarstane yra parengtos dėl grėsmės“, – nurodė regiono vyriausybė ir pridūrė, kad trečiadienio „kovinės parengties patikrinimas buvo sėkmingas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(5)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: