[ŽT] „3-5 kilometrų gylyje.“ Rusai surengė blickrygą  ()

Okupantai griebiasi visų įmanomų taktikų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-16 [ŽT] „3-5 kilometrų gylyje.“ Rusai surengė blickrygą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai jau trečią dieną yra per 3-6 kilometrus nuo sienos su Ukraina. Charkivo srityje jie bandė surengti blickrygą, tačiau jis nepavyko.

Tai „Espresso“ eteryje papasakojo Ukrainos kariškis, ginkluotųjų pajėgų Sausumos pajėgų rezervistų tarybos pirmininkas Ivanas Timočko.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video, „TOMSHOO“, „WKERSIY“)
2348 2

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

Pasak jo, Rusijos kariškiai norėjo „infiltruotis“ giliai į Ukrainą ir įsitvirtinti.

„Rusams Charkivo srityje nepavyko surengti blickrygo. Nors jų pritraukti ištekliai, nutiesti maršrutai, daugiausia buvo skirti pėstininkams. Rusai statė ant to, kad įsiskverbs giliai į mūsų teritoriją ir įsitvirtins, kad galėtų įtraukti techniką. Matome, kad daug įrangos, kurią jie sukaupė prieš puolimą, buvo sunaikinta pačios Rusijos teritorijoje. Tos rusų pajėgos, kurios sugebėjo prasiskverbti gilyn į mūsų teritoriją, yra 3-5 kilometrų gylyje. Šiose ribose rusai yra jau trečią dieną“, – sakė Ivanas Timočko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: