Primena Bachmutą. Dar vienas miestas paskendęs dūmuose (Video)  ()

Rusų okupantai bando įsitvirtinti pasiektoje zonoje ir persigrupuoja.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-16 Primena Bachmutą. Dar vienas miestas paskendęs dūmuose (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar Charkivo kryptimi priešas nuo pat dienos pradžios nevykdo aktyvių operacijų, bando įsitvirtinti pasiektoje zonoje ir persigrupuoja, sakė Charkivo valstybinės administracijos pirmininkas Olegas Sinegubovas.

„Ukrainos daliniai sumuša priešą, kad neleistų rusams kaupti pajėgų ir amunicijos šiaurinėje Volčansko miesto dalyje. Be to, mūsų kariai šukuoja miestų teritorijas“, – pažymėjo jis.

Tuo pačiu metu priešas tvirtina, kad visas Volčanskas yra jo kontroliuojamas.

„Kovos su dezinformacija centras prie Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos, remdamasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generaliniu štabu, praneša, kad ši ir panaši informacija nėra tiesa. Tai patvirtina Charkivo administracija“, – reziumavo O. Sinegubovas ir ragino pasitikėti tik patikimais šaltiniais.

TSN specialusis korespondentas Aleksandras Motorny atsidūrė Volčanske, kur priešas bandė įsitvirtinti. Žurnalistas kalbėjo apie ten susidariusią situaciją – rusai per kelias minutes sudegina ištisus namus, mieste nuolat vyksta sprogimai, o virš jo tvyro mėlyni dūmai. Mūšiai labai primena Bachmutą karščiausiais laikais, sako Aleksandras.

Iš miesto buvo evakuota apie tūkstantis gyventojų. Šiuo metu jame liko apie 200 žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(7)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: