Netikėtas smūgis elitui. „Sunaikintas Kremliaus tandemas“  ()

V. Putino aplinkoje žlugo stipriausias tandemas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos vadovas visiškai anuliavo visus susitarimus su elitu, savo paskyroje „Facebook“ rašo Ukrainos žurnalistas, rašytojas, tarnaujantis Ukrainos savanorių kariuomenėje, Vadymas Denysenko.

Pagrindinis pertvarkymas įvyko ne Gynybos ministerijoje, o buvusio Saugumo tarybos sekretoriaus N. Patruševo pažeminimas iki prezidento patarėjo lygio. Iki atleidimo iš Saugumo tarybos N. Patruševas vadovavo visoms teisėsaugos institucijoms. Dabar tokio asmens, kuris prižiūrėtų teisėsaugos institucijas, apskritai nėra, su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, žaidimų kėdės su masažo funkcija, 3D spausdintuvai, lituoklio antgaliai, masažuokliai ir uodų gaudyklės (Video)
3169 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-15

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW08C“ - pripučia SUP irklentė

2) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

3) „Artillery SW X4 Pro“ - 3D spausdintuvas

4) „Drillpro“ - 10 vnt. T12 tipo lituoklio antgalių rinkinys

5) „KONKA A1-8D“ daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis

6) „AGSIVO BG-009“ - uodų lempa-gaudyklė

Išsamiau

Kalbant apie Gynybos ministeriją, Šoigu laikais ji buvo padalinta tarp Šoigu ir Patruševo bei Čemezovo žmonių (plius likučiai iš Serdiukovo, kuris dabar dirba „Rostech“ struktūrose). Taigi dabar matome, kad vykdomas „bickrygas“, kuriuo siekiama išvalyti Gynybos ministeriją nuo aukščiausio lygio vadovų, orientuotų į minėtus veikėjus. Kartu matome bandymą sugriauti esamą korupcijos grandinę: Gynybos ministerija (Šoigu) – karinis-pramoninis kompleksas (Čemezovas) – teisėsaugos institucijos (Patruševas). Taip pat ne paslaptis, kad aukščiausioje FSB vadovybėje yra nemažai Patruševo ir Čemezovo žmonių, ir kol kas belieka tik stebėti, ar ten taip pat bus atleidimų.

 

Kol kas Čemezovo pergalė vyriausybėje jam tikrai netapo Pyro pergalė. Tačiau visais savo kadriniais paskyrimais Putinas sunaikino stipriausią savo aplinkos tandemą – Patruševo ir Čemezovo tandemą, kuris galėjo tapti valstybe valstybėje. Tiesą sakant, visi pastarųjų dienų personalo pokyčiai yra susiję su šio tandemo įtakos didėjimu ir net susipriešinimu, teigia V. Denysenko.

Pagrindinis neatsakytas klausimas – kuo rėmėsi Putinas visuose šiuose kadrų žaidimuose. Kol kas galime tik spėlioti, kas tai, tačiau atsakymas į šį klausimą lems, kas sudarys naująją Putino artimiausią aplinką po to, kai politikas numeris du (Patruševas) bent laikinai neteks savo statuso, užbaigia V. Denysenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(2)
(51)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: