Neįtikėtina. Subombardavo Rusiją jų pačių bombomis. Kas vyksta (Foto)  ()

Aviacinė bomba įsmigo į žemę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artimiausiame Belgorodo priemiestyje per dieną nukrito dvi rusiškos aviacinės bombos FAB-500. Vietos gyventojai gegužės 12 d. vakare greitosios pagalbos tarnyboms pranešė apie pirmosios kritimą Razumnoje-54 kaime, rašo „Telegram“ kanalas „Baza“.

Anot jo, aviacinė bomba įsmigo į žemę ir prie namo Vereskovaja gatvėje nesprogo. Dėl įvykio aukų nebuvo. Maždaug po aštuonių valandų kaime nukrito antroji bomba. Ji taip pat palaidojo save po asfaltu Vereskovaja gatvėje tarp Nr. 5 ir 8 namų, rašo vietinis telegramų kanalas „Pepel“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, žaidimų kėdės su masažo funkcija, 3D spausdintuvai, lituoklio antgaliai, masažuokliai ir uodų gaudyklės (Video)
3182 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-15

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW08C“ - pripučia SUP irklentė

2) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

3) „Artillery SW X4 Pro“ - 3D spausdintuvas

4) „Drillpro“ - 10 vnt. T12 tipo lituoklio antgalių rinkinys

5) „KONKA A1-8D“ daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis

6) „AGSIVO BG-009“ - uodų lempa-gaudyklė

Išsamiau

Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas patvirtino „sprogiųjų objektų kritimą“ Razumnoje kaime ir paragino daugiau nei 250 vietos gyventojų vykti į saugią vietą išminavimo metu.

Vieta, kur nukrito aviacinės bombos, yra mažiau nei už 8 km nuo namo Ščorsos gatvėje, 55A, kur gegužės 12 d. ryte įgriuvo įėjimas. Pasak Rusijos gynybos ministerijos, vienos iš numuštų Ukrainos raketų „Točka-U“ fragmentas pataikė į namą. Dalis numuštos raketos pasiekė trečiojo namo aukšto zoną, pranešė TASS šaltinis pagalbos tarnyboje.

 

Dėl to viename iš aštuonių įėjimų, kuriame buvo 40 butų, sugriuvo visi 10 aukštų. Kaimyniniuose koridoriuose buvo išdaužyti langai. Namo gyventojai buvo evakuoti dėl visiško sugriuvimo pavojaus. Nepaprastųjų situacijų ministerijos duomenimis, žuvo 15 žmonių, 20 buvo sužeisti.

Analitikai, ištyrę atvykimo pasekmių nuotraukas ir vaizdo medžiagą, padarė išvadą, kad sprogimas įvyko šiaurės rytinėje namo pusėje, kuri atsisukusi į Rusijos teritoriją.

 

Tragedijos metu Ukrainos kanalai pranešė apie aviacinių bombų panaudojimą Charkivo srityje.

The Insider“ skaičiavimais, 2024 metais Belgorodo srityje 39 kartus buvo užfiksuoti nenormalūs Rusijos oro amunicijos nukritimai: 38 skirtingų modifikacijų FAB bombų ir vienos raketos „Ch-59“. FAB bent du kartus nukrito Belgorodo mieste.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(0)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: