[ŽT] „Jei nubrėšite tiesią liniją, gausite įspūdingą trikampį.“ Paaiškėjo paslaptis, ką daro Ukraina  ()

Buvo kimšte prikimštas priešlėktuvinės gynybos sistemų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakar visą dieną Ukrainos kariuomenė sudavė smūgius Rusijos kariniams objektams Kryme, naikindama karinius lėktuvus, oro gynybos sistemas ir sandėlius su degiomis medžiagomis. 

Šiandien, gegužės 16 d., karo ekspertas Oleksandras Kovalenko paskelbė nuomonę apie smūgius Kryme. 

Šiuo metu Rusijos priešlėktuvinės gynybos sistemai Kryme atstovauja 12-asis ir 18-asis priešlėktuvinių raketų pulkai, taip pat 3-iasis radiotechninis pulkas. 18-asis pulkas įsikūręs Feodosijoje, o jo padaliniai – Džankojuje ir Tarchankuto kyšulyje. Po kelių Ukrainos kariuomenės smūgių Džankojui divizija tapo nebegalėjo kovoti. Okupantai iš 12-ojo pulko bazuojasi Eupatorijoje ir Sevastopolyje (Belbeko aerodromo rajone). 3-iasis pulkas bazuojasi ties Tarchankuto kyšuliu ir Ai-Petrio kalnu. Šios savaitės pradžioje Ukrainos kariuomenė jau smogė ant kalno įsikūrusiai divizijai. 

[Vokietija] Tik nuo 298€ įspūdingi nešiojami PC! Intel Core i7, 32GB+1TB, 16 colių ir 165Hz, 2,5K ekranai, WIN11 ir kt. („Ninkear N16 Pro“, „Ninkear N15 Air“)
2068

Fantastiškai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Puikių savybių ir galimybių

Išsamiau

Po smūgių serijos į Džankojų Ukrainos kariuomenė užėmė Krymo pietus. Nubrėžę tiesią liniją tarp Džankojaus ir Belbeko, gautumėte gana įspūdinga įstrižainę. O jei nubrėžtumėte linijas nuo Džankojaus ir Belbeko, pavyzdžiui, iki Feodosijos, pasidarytų pakankamai įspūdingas trikampis.

2024 metų pradžioje Krymas tapo ta vieta, kur buvo kimšte prikimšta priešlėktuvinės gynybos sistemų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(3)
(89)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: