[ŽT] „Viskas liepsnoja. Daugybė žuvusių.“ Skubiai keliami NATO lėktuvai. Beprotiška, ką padarė Ukraina (Video)  ()

Ugnis išplitusi iki 100 metrų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakar, gegužės 15 d., vėlai vakare Ukrainos kariuomenė atakavo Rusijos armijos karinius objektus Kryme. Atakuoti Sevastopolis, Čiornomorskas ir pakartotinai Belbeko aerodromas. Rusijos gynybos ministerija pranešė apie penkias perimtas ATACMS tipo raketas, tačiau ne visos buvo numuštos.

„Telegram“ kanalas „Krymskyj veter“ pranešė, kad nauji palydoviniai vaizdai patvirtina, jog naktį atakuota Belbeko aerodromo teritorija. Šaltinis teigia, kad raketos pataikė į degalų sandėlį, todėl kilo stiprus gaisras. Kanalas rašo, kad sunku nustatyti tikslią gaisro vietą, nes ugnis gali būti išplitusi nuo 10 iki 100 metrų.

[EU+Kuponai] Specialus išpardavimas! Storų ratų el. dviračiai, net 2000W el. paspirtukai, robotai siurbliai, 4K vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
3986

Specialus išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

2) „Touroll S1“ - storų ratų el. dviratis

3) „KuKirin G2 Master“ - naujausias off road el. paspirtukas su 2*1000W galia

4) „JMGO N1 Ultra 4K“ - aukščiausios klasės lazerinis DLP vaizdo projektorius tiems, kurie ieško maksimumo

Išsamiau

Z-kanalai taip pat patvirtino naktinę ataką į Belbeką. Žinoma, kad buvo likviduota mažiausiai 20 okupantų ir sunaikintas dar bent vienas priešlėktuvinės gynybos įrenginys. 

Tuo tarpu virš Juodosios jūros pastebėtas JAV šnipinėjimo dronas. Northrop Grumman RQ-4B Global Hawk pakilo iš NATO oro pajėgų bazės Sicilijoje ir vykdo žvalgybą už 240 – 350 km nuo okupuoto Krymo pakrantės. Iš Rumunijos į dangų pakilo žvalgybinis lėktuvas „Bombardier Challenger 650 Artemis“, galintis gauti informaciją kelių šimtų kilometrų atstumu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(240)
(6)
(234)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: