„Tai įvyks 2024 m. liepą.“ Ateina galingi įvykiai. Gali būti nušluoti visi Rusijos laimėjimai  ()

Analitikai prognozuoja, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali panaikinti daugelį Putino armijos taktinių laimėjimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius pareiškė, kad Ukraina nepajėgi išlaisvinti visų okupuotų teritorijų, o Rusijos ginkluotosios pajėgos tariamai gali žengti į priekį „be galo“.

Karo studijų instituto (ISW) analitikai išanalizavo Vladimiro Putino kalbas apie karą Ukrainoje.

Vakar, gegužės 15 d., Putinas susitiko su visų apygardų vadais. Jis teigė, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos nuolat atremia visas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontratakas, o Rusijos armijos padėtis kasdien gerėja visomis kryptimis.

JAV nacionalinės žvalgybos direktoriaus biuras pranešė, kad Putinas įsitikinęs, jog Rusijos armijai tariamai pavyko panaikinti visus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bandymus grąžinti į Kyjivo kontrolę daugumą anksčiau okupuotų teritorijų.

[EU+Kuponai] Specialus išpardavimas! Storų ratų el. dviračiai, net 2000W el. paspirtukai, robotai siurbliai, 4K vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
3986

Specialus išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

2) „Touroll S1“ - storų ratų el. dviratis

3) „KuKirin G2 Master“ - naujausias off road el. paspirtukas su 2*1000W galia

4) „JMGO N1 Ultra 4K“ - aukščiausios klasės lazerinis DLP vaizdo projektorius tiems, kurie ieško maksimumo

Išsamiau

Rusijos diktatorius taip pat įsitikinęs, kad Vakarai nuolat nepadės Ukrainai.

Analitikai mano, kad tokią išvadą Putinas padarė po to, kai Rusijos gynybos ministerija ilgą laiką telkė karius Ukrainos rytuose ir Charkivo srityje.

Tačiau tokie pareiškimai galėtų būti sakomi, jeigu Vakarai būtų visiškai apleidę Ukrainą. Kai tik karinė pagalba pasieks frontą, Ukrainos ginkluotosios pajėgos įrodys, kad Putino žodžiai tėra subjektyvi jo nuomonė ir svajonė.

Vakar žurnalistai ir karo ekspertai iš „The New York Times“ priėjo prie išvados, kad didelio masto karinė pagalba iš Jungtinių Valstijų į Ukrainą atkeliaus 2024 metų liepos mėnesį. Tai leis Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms nušluoti daugelį Putino armijos taktinių laimėjimų.

 

Tačiau belieka laukti, kaip JAV karinė pagalba padės Ukrainai 2025 metais pradėti naują kontrpuolimą. Labai svarbu, kad Ukrainos pajėgos galėtų vykdyti didelio masto kontrpuolimo operacijas, kurios išlaisvintų Rusijos okupuotas teritorijas, kai tik leis sąlygos, kitaip Putinas greičiausiai ir toliau manys, jog gali neribotą laiką tęsti puolimo operacijas ir priversti Ukrainą užimti strateginę gynybinę poziciją, kol bus pasiekta pergalė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(2)
(77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: