„Deginame viską. Tankai. Artilerija. Dronai.“ Galingai smogė Ukraina. Rusai tykšta į šalis  ()

Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyksta ne tik suvaldyti priešo atakas, bet ir pagerinti pozicijas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-19 „Deginame viską. Tankai. Artilerija. Dronai.“ Galingai smogė Ukraina. Rusai tykšta į šalis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galinga žinia iš Šiaurės. Ukrainos karys, Charkivo 92-osios brigados „Achilo“ bataliono vadas Jurijus Fedorenko, komentuodamas mūšius Charkivo srityje, teigė, kad regiono šiaurėje prasiveržę rusų kariai patyrė gyvosios jėgos ir įrangos nuostolių, o Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyksta ne tik suvaldyti jų atakas, bet ir pagerinti pozicijas.

Fedorenko teigimu, „Achilo“ batalionas aktyviai dalyvauja atremiant okupantų invaziją Vovčansko rajone. Ukrainos kariuomenei pavyksta iš dalies stabilizuoti situaciją fronte.

[Vokietija+Kuponai!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausi rinkos lyderio 3D spausdintuvai, žavintys apžvalgininkus - „nuostabūs! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“, „Creality K1C“)
1850 3

Ypatingai geros kainos

Specialūs kuponai

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausi vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvai

Nuostabūs apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

„Rusijos ginkluotosios pajėgos tęsia puolimo operacijas, kaupia pajėgas, naudoja šarvuočius, bet ne taip intensyviai kaip pirmosiomis sienos kirtimo dienomis. Ukrainos gynybos pajėgoms pavyko sudeginti didesnį kiekį šturmo operacijose dalyvavusios technikos: tai tankai, artilerija ir, žinoma, dronai“, – sako jis.

 

Be to, pasak Fedorenko, šiuo metu vyksta kovos šia kryptimi, tačiau priešas neturi taktinės sėkmės mūšio lauke.

„Ukrainos gynybos pajėgoms kai kuriose atskirose pozicijose pavyko pagerinti savo padėtį, dabar galime pasakyti, kad esame labai arti, jog situacija būtų visiškai sustabdyta būtent tame segmente, kuriame vykdome kovines užduotis“, – reziumavo bataliono vadas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(0)
(129)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: