„Už šio sąmokslo galėjo stovėti pats Šoigu su Patruševu.“ Sensacinga žinia. Kas nutiko Kremliuje  ()

Podoliakas išreiškė įsitikinimą, kad Rusija nesukurs itin inovatyvios karo ekonomikos, nes neturi tam nei žvalgybos, nei resursų, nei technologijų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-19 „Už šio sąmokslo galėjo stovėti pats Šoigu su Patruševu.“ Sensacinga žinia. Kas nutiko Kremliuje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neįtikėtina žinia. Putinas išsigando perversmo ir pakeitė Šoigu į Belousovą, kad pašalintų galimą generolų sąmokslą, sako M. Podoliakas.

Už šio sąmokslo galėjo stovėti pats Šoigu su Patruševu. Tačiau, pasak Podoliako, Putinas pagalvojo: „aš esu diktatorius ir nėra Putino ir Patruševo tandemo, yra tik Putinas“.

Kartu Podoliakas pabrėžė, kad yra ir kita naujo Rusijos Federacijos gynybos ministro skyrimo priežastis, kuri liečia ekonomiką. Tai – korupcijos indekso gynybos ministerijoje sumažėjimas. Anksčiau 50 % eidavo į Šoigu, o prieš tai Serdiukovo kišenes, o 50 % atitekdavo kažkokioms keistoms iniciatyvų programoms finansuoti.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Daugiafunkciai dezodoratoriai, išmanieji valdikliai, kelioniniai šaldytuvai, 2in1 multimetrai ir termovizoriai ir kt. (Video)
2767 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Daugiafunkcis dezodoratorius - 2 arba 4 vnt.

2) „SONOFF NSPanel“ - išmanusis valdiklis

3) „Bakeey StarGazer“ - išmanusis 1080P, Android 11.0 vaizdo projektorius

4) „Hcalory HC-A02“ - 5-8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

5) „TOOLTOP ET12S“ - 2in1 multimetras ir termovizorius

6) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

Išsamiau

„Robotų ginklai, visokie „Žvaigždžių karų“ dalykai. Prisiminkite, kaip Šoigu dar 2018 ar 2019 metais sakė, kad jie turi robotus, kurie gali kariauti“, – pažymėjo Podoliakas.

Podoliakas taip pat nesutiko su teze, kad Putinas, padedamas ekonomisto Belousovo, nori visiškai paversti Rusijos ekonomiką karo ekonomika.

„Rusijos Federacija nekurs Sovietų Sąjungos, nepaisant visų bandymų tai padaryti, man atrodo, kad tai nėra tas pats lygis. Tai nėra kūrybingas ekonomistas ar koks nors garsus ekonominiame pasaulyje žmogus, sukūręs naujoviškus mechanizmus toje ar kitoje ministerijoje. Ne, tai pats įprasčiausias, banaliausias Putino padėjėjas, nieko daugiau“, – sakė Podoliakas.

 

Podoliakas išreiškė įsitikinimą, kad Rusija nesukurs itin inovatyvios karo ekonomikos, nes neturi tam nei žvalgybos, nei resursų, nei technologijų.

Šiandien rusams niekas neleis vogti karinės technikos, todėl jie eis didelio kiekio senų atnaujintų resursų kaupimo maršrutu. Rusai bandys gauti tokią techniką iš Šiaurės Korėjos ir Afrikos šalių, kurioms anksčiau buvo parduoti sovietiniai ginklai, prognozuoja Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(2)
(59)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: