[ŽT] „Tiesą sakant, prognozės pildosi.“ Skelbiamos labai geros naujienos iš fronto  ()

Ateityje greičiausiai pamatysime fronto linijos stabilizavimąsi palei Vovčios upę, kuri yra kiek į pietus nuo centrinio Vovčansko pakraščio, mano ekspertas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-19 [ŽT] „Tiesą sakant, prognozės pildosi.“ Skelbiamos labai geros naujienos iš fronto  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiamos labai geros naujienos iš fronto. Priešo veržimasis Charkivo srityje buvo sustabdytas, sako karo stebėtojas Vasilijus Pechno.

„Atsakingai pareiškiu jums, kad vakar po pokalbio su kariais, atvykusiais iš Charkivo pusės, dabar galiu pasakyti, kad priešas yra sustabdytas. Dar įmanoma dalinė pažanga, bet apie jokią katastrofišką situaciją nėra kalbos“, – kalbėjo analitikas.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
3899 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Anot jo, pirmosios dvi Rusijos puolimo dienos (Charkivo srityje – red.) Strilečios ir Lukjancų gyvenvietėse iš tikrųjų buvo sunkios, būtent šį placdarmą ir užėmė rusai. Problemų kilo ir su Vovčansku, kuris, kaip sako vietos gyventojai, buvo visiškai nepasiruošęs gynybai.

„Tiesą sakant, mano išsakytos prognozės pildosi“, – pabrėžė žurnalistas.

 

Ateityje greičiausiai pamatysime fronto linijos stabilizavimąsi palei Vovčios upę, kuri yra kiek į pietus nuo centrinio Vovčansko pakraščio, mano ekspertas.

Mieste tęsiasi intensyvūs kariniai susirėmimai, okupantai visomis įmanomomis priemonėmis apšaudo Vovčanską.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(242)
(15)
(227)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: