„Jokių šansų. Jie neturi įgūdžių ir pajėgumų.“ NATO generolas skelbia žlugimą  ()

Cavoli pažymėjo, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų grupė prie Charkivo greičiausiai jau pasiekė viską, ką galėjo. Tai yra vietinės sėkmės, kurios kainavo didelius nuostolius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-19 „Jokių šansų. Jie neturi įgūdžių ir pajėgumų.“ NATO generolas skelbia žlugimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didysis Rusijos puolimas žlugo. Rusijai nepavyks pasiekti strateginio proveržio Charkivo kryptimi, įsitikinęs NATO vyriausiasis sąjungininkų pajėgų Europoje vadas JAV generolas Christopheris Cavoli, praneša „Reuters“.

„Jokių šansų“, – Cavoli prognozuoja Putino puolimo prieš Charkivą nesėkmę.

Grupė, kurią Rusijos Federacija sutelkė Charkivo srityje, yra per maža ir silpna, kad mėgintų užimti milijoninį Charkivo miestą. Cavoli įsitikinęs, kad Ukrainos gynybos pajėgos laikys fronto liniją šioje srityje ir neleis priešui daryti rimtos pažangos.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Klaviatūros, planšetės, unikalūs vaizdo projektoriai su TV priedėliais, graviravimo staklės, įrankiai ir kt.(Video)
1829 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Lenkijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GELEIPU X5“ - Android vaizdo projektorius ir TV priedėlis viename

2) „N-ONE NPad Q“ - atnaujinta 6+128GB, Android 13 planšetė

3) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

4) „Drillpro“ - 21V suktukas, su baterijomis, įkrovikliu, antgaliais

5) „ATOMSTACK A24 Pro“ - 24W lazerinės graviravimo staklės su APP

6) „KOORUI MK104“ - 104 mygtukų klaviatūra su RGB šviesomis

Išsamiau

„Rusai neturi tiek karių, kad pasiektų strateginį proveržį. Ir, dar svarbiau, jie neturi įgūdžių ir pajėgumų, reikalingų strateginiam pranašumui pasiekti“, – spaudos konferencijoje NATO būstinėje sakė generolas.

Cavoli pažymėjo, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų grupė prie Charkivo greičiausiai jau pasiekė viską, ką galėjo. Tai yra vietinės sėkmės, kurios kainavo didelius nuostolius.

Generolas taip pat pasakojo, kad į Ukrainą labai dideliais kiekiais pradėjo keliauti amunicija, oro gynyba ir šarvuočiai. Jis išreiškė įsitikinimą, kad šios atsargos padės Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms stabilizuoti situaciją.

 

Toje pačioje spaudos konferencijoje NATO karinio komiteto pirmininkas admirolas Robas Baueris pažymėjo, kad Ukrainos gynybos pajėgose pagerėjo amunicijos padėtis. Šiuo atžvilgiu jis tikisi, kad artimiausiu metu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijos mūšio lauke „bus rimtai patobulintos“.

„Labai artimai bendrauju su mūsų kolegomis iš Ukrainos ir esu įsitikinęs, kad jie laikys frontą“, – sakė Baueris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(3)
(70)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: