„Sulaukėm, b!@¥!“ Kryme panika (Video)  ()

Kryme pasigirdo sprogimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krymas ir Krasnodaro kraštas nemiegojo visą naktį, tiesiog vyko kažkokia bepiločių orlaivių invazija, net ne dešimtys, o daugiau nei šimtas bepiločių orlaivių, kaip priskaičiavo okupantai. Visos atakos detalės skelbiamos išskirtinėje žurnalistės Viktorijos Gnatiuk medžiagoje.

Gegužės 17-osios naktį laikinai okupuotame Kryme ir už jo ribų nugriaudėjo sprogimai. 

Gauleiteris M. Razvožajevas pareiškė, kad tariamai buvo sunaikinta dešimtys dronų ir daugiau nei penki jūriniai bepiločiai. Okupantas taip pat tradiciškai tikino, kad aukų nėra. Nors pripažino, kad dalinai atjungta elektra. Viskas, anot jų, dėl dalies Sevastopolio pastotės įrangos išsijungimo. Šiai dienai visos mokyklos ir darželiai uždarytos, mieste šviesos nedega, bet net krymiečiai jau abejoja, ar jiems sakoma tiesa, nes patys savo akimis matė mūšį su dronais, be to, rusiški kanalai šaukia, kad kalbama net ne apie dešimtis dronų, o apie šimtus. Nors valdžia teigia apie dešimtis užpuolusių orlaivių.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, žaidimų kėdės su masažo funkcija, 3D spausdintuvai, lituoklio antgaliai, masažuokliai ir uodų gaudyklės (Video)
3198 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-15

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW08C“ - pripučia SUP irklentė

2) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

3) „Artillery SW X4 Pro“ - 3D spausdintuvas

4) „Drillpro“ - 10 vnt. T12 tipo lituoklio antgalių rinkinys

5) „KONKA A1-8D“ daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis

6) „AGSIVO BG-009“ - uodų lempa-gaudyklė

Išsamiau

Ataka gegužės 17-osios naktį buvo ne tik Kryme, bet ir Krasnodaro srityje, o būtent į pagrindinį Rusijos Juodosios jūros laivyno uostą Novorosijske. Iš pradžių rusai bandė numušti bepiločius orlaivius, bet kažkas nutiko ir Rusijos oro gynyba nepataikė.

 

Taip pat buvo užpultas mazuto terminalas ir „Transneft“ gamykla. Pranešama, kad mieste nėra elektros, o vietos gyventojai suskaičiavo iki 40 sprogimų. Viešasis transportas Novorosijske taip pat neveikia. 

Dronai neaplenkė Tuapsės, būtent ten esančios naftos perdirbimo gamyklos. Ji vis dar dega po dronų atakos. 

Taip pat naktį nežinomi dronai užpuolė degalinę Belgorodo srities Bessonovkos kaime. Tačiau Rusijos gynybos ministerija tradiciškai pareiškė, kad „rusai visus numušė“ ir išvardijo jų „skaičių“.

Gegužės 15 ir 16 naktimis du kartus iš eilės raketos atakavo Krymo Belbeko aerodromą. Rusai visais įmanomais būdais stengėsi tikinti rusus, kad aerodromas veikia. Tačiau palydoviniai vaizdai rodo visiškai priešingai: sudegę du „MiG-31“, „MiG-29“, „Su-27“, S-400 ir radaras, taigi, kelias ateinančias naktis jis neapsaugotas nuo dronų atakų. Nuotraukose matyti apdegusi konstrukcija, greičiausiai tai traukinys.

 

„Defense Express“ rašoma, kad po šių raketų atakų Belbeko oro bazė Kryme tikriausiai buvo visiškai sunaikinta ir ilgai nebeveiks.

Tegul dega, o V. Putino gerbėjams patarimas: ir toliau stovėkite prie langų. Filmuokite daugiau, paskelbkite internete ir darykite tai su savo draugiška šeima.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: