Didžiulė „zrada“. Z-kanalai atsisveikina su Krymo tiltu  (2)

Z-tinklaraštininkai jau atsisveikina su Krymo tiltu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-kanaluose tvyro panika ir „zrada“ dėl sėkmingų Ukrainos raketų smūgių Rusijos ginkluotųjų pajėgų bazėms okupuotame Kryme.

Ukrainos smūgiai Belbeko kariniam aerodromui tikriausiai yra Krymo tilto pralaimėjimo preliudija. Tai rašo sunerimę Rusijos Z-tinklaraštininkai, tarp jų ir Fighterbomber, praneša Dialog.UA.

Propagandistas išreiškė įsitikinimą, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogs Krymo tiltui, kai tik gaus iš Amerikos sąjungininkų didelės sprogstamosios galios ATACMS versiją. Vienintelė priežastis, kodėl jis vis dar stovi, pasak Z-tinklaraštininko, yra ta, kad ukrainiečiai arba neturi, arba turi per mažai šių raketų. O kasetinė raketos versija, kuri buvo itin efektyvi Belbeke, tiesiog nepajėgi sunaikinti tilto.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Daugiafunkciai dezodoratoriai, išmanieji valdikliai, kelioniniai šaldytuvai, 2in1 multimetrai ir termovizoriai ir kt. (Video)
2767 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Daugiafunkcis dezodoratorius - 2 arba 4 vnt.

2) „SONOFF NSPanel“ - išmanusis valdiklis

3) „Bakeey StarGazer“ - išmanusis 1080P, Android 11.0 vaizdo projektorius

4) „Hcalory HC-A02“ - 5-8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

5) „TOOLTOP ET12S“ - 2in1 multimetras ir termovizorius

6) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

Išsamiau

„Kai tik pasirodys dvi dešimtys raketų su k/g (kovine galvute – red. past.), reikia laukti tilto užpuolimo. Matyt, ukrainiečiai arba jų turi labai mažai, arba visai neturi, arba bet kurią minutę reikia laukti jų atvykimo“, – rašė rusų ultrapatriotas.

 

Jis teigė, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos nepajėgia numušti užsienio balistikos. O tai, ką joms pavyksta perimti per stebuklą, yra ne kas kita kaip atsitiktinumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(421)
(25)
(396)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: