„Nesvarbu 100 ar 1000 karių.“ Rusų laukia masinis naikinimas  ()

Žiniasklaida skelbia liūdnas naujienas rusams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos gaus daugiau tolimojo nuotolio raketų, tikriausiai ATACMS, kad galėtų kovoti su okupantais.

Tai buvo nurodyta leidinyje „Business Insider“.

Kuo naudingi Ukrainai tolimojo nuotolio ginklai, paaiškino buvę JAV kariškiai ir kariškiai. Štai buvęs JAV pajėgų Europoje vadas Benas Hodgesas teigė, ilgojo nuotolio raketos galės užkirsti kelią būsimiems rusų Ukrainos pajėgų gynybos proveržiams.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
3898 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Rusijos kariuomenės vadavietės ir logistika turėtų būti laikomi ugnies kontrolėje“, – išsakė būdą generolas leitenantas.

Hogesas pabrėžė, kad kai Ukrainos kariai disponuos ATACMS, būtent jie atliks pagrindinį vaidmenį mūšio lauke. Nesvarbu 100 ar 1000 karių, kuriuos Rusija mestų į „mėsos“ puolimą, nes juos galima sunaikinti iš anksto.

 

Panašios pozicijos laikosi ir JAV kariuomenės artilerijos karininkas Danas Rice'as, kuris priminė, kad ATACMS gali pataikyti į taikinius iki 160 km atstumu. Putino armija negali apsaugoti savo sandėlių, geležinkelių ir štabų, kuriuose įsikūrę generolai.

„Jūs turite 1000 kilometrų frontą, kur viską paslėpsite?“, – stebėjosi Rice.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(7)
(147)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: