Beprotiška žinia. Maskva ruošiasi didžiuliam karui. Ką įsakė Putinas  ()

Užsienio žiniasklaida papasakojo, kam ruošiama Rusija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas leidinys „The Times“ paskelbė eksperto Marko Galeotti nuomonę, kurioje teigiama, kad naujausi pertvarkymai Rusijos vyriausybėje rodo, jog pagrindinis Rusijos agresorius V. Putinas ketina iš esmės pakeisti savo valstybę, įvesdamas ją į nuolatinės mobilizacijos būseną.

Tai bus Rusija, kuri nuolat kariauja karus, turinčius gilių pasekmių likusiai visuomenei visame pasaulyje.

[EU+Kuponai] Specialus išpardavimas! Storų ratų el. dviračiai, net 2000W el. paspirtukai, robotai siurbliai, 4K vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
4000

Specialus išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

2) „Touroll S1“ - storų ratų el. dviratis

3) „KuKirin G2 Master“ - naujausias off road el. paspirtukas su 2*1000W galia

4) „JMGO N1 Ultra 4K“ - aukščiausios klasės lazerinis DLP vaizdo projektorius tiems, kurie ieško maksimumo

Išsamiau

Pagrindinis pokytis Rusijos vyriausybėje buvo Gynybos ministerijos vadovo Šoigu pašalinimas iš pareigų. Yra žinoma, kad pastarojo vietą užėmė buvęs ministro pirmininko pavaduotojas Andrejus Belousovas.

Straipsnio autorius atkreipė dėmesį į tai: „Naujasis žmogus pagal išsilavinimą yra ekonomistas. Jis yra ne daugiau kariškis nei jo pirmtakas Šoigu. Tačiau jis yra organizatorius ir planuotojas, kuriam tenka užduotis paruošti gynybos departamentą ir visą valstybę labai ilgam karui.“

 

Kartu ekspertas priminė, kad per savo paties kalbą Federacijos taryboje naujasis Rusijos gynybos ministerijos vadovas teigė, jog jo prioritetai yra integruoti gynybos ir civilinę ekonomiką, o tai iš tikrųjų reiškia perkelti valstybės ekonomiką į karo poreikius, taip pat padaryti žinybą „iš tiesų atvirą naujovėms“, o tai reiškia daugiau nei tik pirkti naujausias technologijas ir dronus. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(39)
(-28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()