„Vakarai pralaimi karą Ukrainoje. Šiais metais bus prarastas Charkivas, kitais – Odesa“  ()

Aprašomas baisus scenarijus Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius Michailas Chodorkovskis mano, kad „silpnieji Vakarai“ faktiškai pralaimėjo karą Ukrainoje.

Apie tai rašo Vokietijos leidinio „Bild“ Rusijos tarnyba.

Remiantis jo prielaidomis, net ir atsižvelgiant į JAV pagalbą, realus Vakarų karo išlaidų santykis „geriausiu atveju yra du su puse prie vieno Putino naudai“.

[Vokietija+Kuponai!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausi rinkos lyderio 3D spausdintuvai, žavintys apžvalgininkus - „nuostabūs! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“, „Creality K1C“)
1880 3

Ypatingai geros kainos

Specialūs kuponai

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausi vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvai

Nuostabūs apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

„Esant tokiam jėgų santykiui, Ukraina iki metų pabaigos praras Charkivą. Iki kitų metų vidurio – Odesą. Iki 2025 m. pabaigos pajėgų santykis taps 10-15 prie vieno. Iki 2026 m. vidurio Ukraina tęs tik partizaninį karą, o Lvivas bus išsaugotas, jei į jį įžengs NATO pajėgos, kurioms atstovaus Lenkija. Ir visa tai – geriausias scenarijus, jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos didvyriškai priešinsis, nepaisydamos padėties beviltiškumo“, – išsakė baisią nuomonę Rusijos opozicionierius.

 

„Jei demokratijos nenori susivienyti ir duoti ryžtingo atsako, diktatūros nebijoma. Ir atkreipkite dėmesį: Putinui nereikia teritorijos, Putinui reikia karo vidaus tikslams. O silpni Vakarai tam yra puikus taikinys“, – sakė M. Chodorkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(28)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: