„Patruševas neprarado savo galių.“ Šoigu bus nužudytas. Sensacinga žinia  ()

Tas, kuris skatino Putiną pulti Ukrainą savo naudai, kuris apiplėšė Rusijos gynybos ministeriją ir žino daugybę Kremliaus paslapčių, negali išgyventi, sakė Kondratiukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas, generolas Valerijus Kondratiukas išsakė savo prognozę dėl buvusio Rusijos gynybos ministro Sergejaus Šoigu likimo.

Tas, kuris skatino Putiną pulti Ukrainą savo naudai, kuris apiplėšė Rusijos gynybos ministeriją ir žino daugybę Kremliaus paslapčių, negali išgyventi, sakė Kondratiukas.

Jis užsiminė, kad artimiausiu metu Šoigu gali paslaptingomis aplinkybėmis mirti arba būti atvirai likviduotas, bet greičiausiai bus pašalintas.

Patyręs žvalgybos pareigūnas sakė, kad Patruševas serga, todėl tik dėl šios priežasties buvo pašalintas iš pareigų, tačiau Šoigu nebus patikėta atlikti savo pareigas:

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
3960 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Patruševas neprarado savo galių daryti įtaką Putinui. Šoigu, eidamas šias pareigas, nekelia jam jokių lūkesčių. <...> Jis buvo ir ministras pirmininkas, ir gynybos ministras, jis žino per daug viešai neatskleistos informacijos apie Putino rato žmones, kurie susiję tiek su invazijos plano rengimu, tiek su tuo, kas vyksta Rusijos Federacijos viduje. Išmesti tokius žmones ir įžeisti yra rizikinga – jie arba nužudomi, arba miršta, o tai, ko gero, bus vienas iš tolimesnių Šoigu gyvenimo įvykių raidos scenarijų“, – sako Kondratiukas.

„Ar manote, kad reikėtų laukti Šoigu širdies priepuolio ar kažkokio kito sveikatos sutrikimo?“ – žurnalistė paklausė Kondratiuko.

 

„Noriu pasakyti, kad tai yra priimtiniausias Šoigu ateities likimo scenarijus. Kodėl? Jis ne tik apiplėšė Rusijos Federacijos gynybos ministeriją. Įvykę areštai rodo, kad FSB atskleidė susitarimą, kuris buvo tarp FSB ir Gynybos ministerijos. Viešai parodyta, kad Šoigu iššvaistė pasirengimo vykdyti operaciją prieš Ukrainą sėkmę. Žinoma, Šoigu gaus savo dalį. Manau, kad artimiausiu metu pamatysime, kaip jis bus palaidotas su visa pagarba, bet rezultatas tas pats: bus palaidotas. Kol kas jis laidojamas politiškai, bet netrukus po to, neatmetu, seks fizinė mirtis“, – sako Kondratiukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(275)
(5)
(270)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: