[ŽT] Palaikymas yra. NATO žino, kaip uždaryti Ukrainos dangų  ()

NATO turi planą uždaryti Ukrainos oro erdvę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-20 [ŽT] Palaikymas yra. NATO žino, kaip uždaryti Ukrainos dangų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO jau turi paruoštą veiksmingą modelį, kaip apsaugoti Ukrainos dangų nuo Rusijos atakų. Šis modelis buvo pademonstruotas balandį per Irano ataką prieš Izraelį, rašo „Business Insider“.

Buvęs NATO generalinis sekretorius Andersas Foghas Rasmussenas yra įsitikinęs, kad perimančiosios raketos gali būti paleistos iš NATO šalių, tokių kaip Lenkija ir Rumunija. Taip NATO gali pridengti bent jau vakarinius Ukrainos regionus.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
3960 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Frankfurter Allgemeine Zeitung“ praneša, kad Vokietijos partijos remia idėją apsaugoti su NATO besiribojančius Ukrainos regionus. NATO šalys baiminasi, kad numušdamos oro taikinius virš Ukrainos jos taptų karo dalyvėmis. Tačiau precedentas jau yra ir nieko panašaus neįvyko.

 

„Vakarų šalys galėtų apsaugoti Ukrainos oro erdvės dalį prie NATO teritorijos ir numušti Rusijos bepiločius orlaivius bei raketas. Tai sumažintų Ukrainos oro gynybos patiriamą naštą ir leistų apginti frontą. Kaip ir Izraelio atveju, kur padėjo Prancūzija, Jungtinė Karalystė ir kitos šalys, jos netaptų kariaujančiomis šalimis“, – sakė Vokietijos parlamento narys, atsargos karininkas Roderichas Kiesewetteris.

(37)
(0)
(37)

Komentarai ()