„Didžiausias istorijoje.“ Nuo raketų iki šarvuočių. Į Ukrainą atvyksta galingas pastiprinimas  ()

Ukrainai reikia daugiau nei „šiltų žodžių“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-21 „Didžiausias istorijoje.“ Nuo raketų iki šarvuočių. Į Ukrainą atvyksta galingas pastiprinimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

UK gynybos sekretorius Grantas Shappsas pareiškė, kad gegužę Ukraina gaus šimtą oro gynybos raketų iš Jungtinės Karalystės, ir paragino sąjungininkus paspartinti karinės pagalbos teikimą Ukrainai, Rusijai puolant Charkivo srityje.

Grantas Shappsas perspėja sąjungininkus, kad Ukrainai reikia daugiau nei „šiltų žodžių“, jis skubina į Ukrainą siųsti daugiau oro gynybos raketų. 

Kaip pranešė „The Sun“, G. Shappsas pabrėžė, kad viskam, kas svarbu ir vertinga Vakarų pasauliui, iškiltų pavojus, jei invazija į Ukrainą pasibaigtų Vladimiro Putino pergale.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
3943 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Praėjusios savaitės įvykiai turėtų būti pavojaus signalas Vakarams. Kiekviena valstybė, vertinanti savo laisvę, turi dėti daugiau pastangų ir kuo greičiau suteikti tai, ką gali suteikti, kad Ukrainos kariuomenė galėtų atremti nelegalią invaziją“, – pabrėžė jis.

Pasak jo, nuo šio mėnesio pradžios Jungtinė Karalystė Ukrainai perdavė 80 oro gynybos raketų, o dar 20 turėtų atvykti iki birželio pradžios. G. Shappsas sakė, kad kitos šalys turi padėti apginkluoti Ukrainą, kad išvengtų „didžiausios grėsmės“ pasaulio tvarkai šiame amžiuje. Be to, jis pažymėjo, kad JK pagalbos Ukrainai vertė 2024 m. sieks 3 mlrd. svarų. 

 

Gegužę Didžiosios Britanijos gynybos ministerija paskelbė apie didžiulį karinės pagalbos paketą Ukrainai – didžiausią jos istorijoje. Į paketą įeina 500 milijonų svarų sterlingų finansavimas ir gyvybiškai svarbi įranga, skirta sustiprinti Ukrainos gynybą nuo tebesitęsiančios Rusijos agresijos.

Išsamų pagalbos paketą sudaro 4 milijonai sviedinių, daugiau nei 1 600 raketų ir 400 transporto priemonių, įskaitant 160 „Husky“ šarvuotų transporto priemonių. Ši didelė parama pabrėžia JK įsipareigojimą gerbti Ukrainos suverenitetą ir teritorinį vientisumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(3)
(62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()