[ŽT] „Sunaikinti visi.“ Kas nutiko baisiausiems rusų ginklams (Foto)  ()

Ukrainos oro gynybos pajėgos sureagavo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naktį 2024 m. gegužės 19 d. Rusija prieš pat vidurnaktį pradėjo bepiločių orlaivių ataką prieš Ukrainą, ir tik 6.40 val. Ukrainos oro pajėgos, prižiūrinčios šalies oro gynybą, paskelbė, kad priešo bepiločiai orlaiviai yra visiškai sunaikinti.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų teigimu, atakai Rusijos pajėgos paleido 37 „Shahed-131/136“ tipo bepiločius orlaivius, pakilusius iš Rusijos Primorsko-Achtarsko Krasnodaro krašte ir Kursko srities. Ukrainos oro pajėgų oro gynybos raketų daliniai kartu su mobiliosiomis ugniagesių komandomis ir elektroninio karo padaliniais reagavo į šią oro agresiją.

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 162€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG D500“)
2834 1

Labai gera kaina + PayPal akcija

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Per vėlesnį oro mūšį visi 37 dronai buvo sėkmingai perimti ir sunaikinti keliose Ukrainos srityse, įskaitant Kyjivą, Odesą, Nikolajevą, Sumus, Vinicą, Žitomyrą, Čerkasus ir Chersoną, teigia oro pajėgos.

 

Ryte Odesos meras Genadijus Truchanovas sakė, kad bent vienas iš bepiločių orlaivių buvo numuštas Odesos padangėje:

 „Oro gynybos pajėgos sunaikino priešo droną virš Odesos. Pirminiais duomenimis, aukų nebuvo“, – rašė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(0)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()