Ūžia visi Z-kanalai. „Susirinko daug kovotojų. Jie ruošėsi pulti“ (Video)  ()

Z-kanalai skelbia apie baisų smūgį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-20 Ūžia visi Z-kanalai. „Susirinko daug kovotojų. Jie ruošėsi pulti“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Charkivo srities Volčansko mieste tęsiasi aktyvūs mūšiai mieste. Gegužės 18 d. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų aviacija smogė neveikiančiai ligoninei, kurioje okupantai spėjo įsitvirtinti ir slėpėsi. Preliminariais Ukrainos ginkluotųjų pajėgų duomenimis, žuvo kelios dešimtys žmonių.

Smūgį vaizdo įrašu užfiksavo Ukrainos žvalgybinis dronas. Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“, praneša Dialog.UA.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Klaviatūros, planšetės, unikalūs vaizdo projektoriai su TV priedėliais, graviravimo staklės, įrankiai ir kt.(Video)
1840 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Lenkijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GELEIPU X5“ - Android vaizdo projektorius ir TV priedėlis viename

2) „N-ONE NPad Q“ - atnaujinta 6+128GB, Android 13 planšetė

3) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

4) „Drillpro“ - 21V suktukas, su baterijomis, įkrovikliu, antgaliais

5) „ATOMSTACK A24 Pro“ - 24W lazerinės graviravimo staklės su APP

6) „KOORUI MK104“ - 104 mygtukų klaviatūra su RGB šviesomis

Išsamiau

Preliminariai smūgį sudavė didelio tikslumo raketa GLSDB. Z-kanalai mano, kad kalbama apie aviacines bombas JDAM-ER arba GBU-39B. 

Miesto centrinė ligoninė, kurioje slėpėsi okupantai, buvo visiškai sugriauta.

Karo tinklaraštininkas Viačeslavas Levčiukas („Telegram“ kanalas „Supernova+“) teigia, kad, jo šaltinių duomenimis, ligoninėje buvo likviduota okupantų iš Čečėnijos kuopa.

„Spėjama, kad smūgio metu Centrinės regioninės ligoninės pastate buvo Rustamo Agujevo achmatoviečių kuopa. Žuvo 25-30 žmonių. Vadovybė informavo artimuosius, kad jie žuvo vietoje trijų aukštų pastate“, – rašė tinklaraštininkas.

 

Tokią pačią informaciją išsakė ir Rusijos laisvės legiono vado pavaduotojas Maksimilianas Andronnikovas, žinomas Cezario šaukiniu.

„Mano žiniomis, dėl aviacijos smūgio buvo išvesta iš rikiuotės dešimtys „kadyroviečių“... Reikia suprasti, kad Kadyrovas (Čečėnijos vadovas – red. past.) savo dalinius gerokai praskiedžia. Paprastai kiekvienam etniniam čečėnui jis turi po keliolika karių iš kitų regionų. Taip Kadyrovas savo politinę reputaciją kuria rusų lavonų sąskaita“, – sakė kariškis.

Rusijos Z-kanalas „Kremliaus tabakinė“ (rus. Кремлевская табакерка) tikina, kad dėl oro antskrydžio prieš ligoninę apie 40 rusų kariškių tapo „200 kroviniu“.

 

„Tai mums pranešė šaltiniai Gynybos ministerijoje ir Generaliniame štabe. Jų duomenimis, oro smūgis buvo surengtas ligoninės pastatui, kuriame „dėl nežinomų priežasčių buvo susirinkę daug kovotojų, kurie ruošėsi puolimui“. Žuvo daugiau kaip 40 vaikinų, dar maždaug tiek pat buvo sužeista. Tikslaus žuvusiųjų skaičiaus vis dar nepavyksta nustatyti. Kai kurie kūnai labai smarkiai nukentėjo“, – rašė šaltinis.

Kanalas dėl incidento kaltina Rusijos ginkluotųjų pajėgų karinę vadovybę, kuri į vieną vietą surinko daug karių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(144)
(0)
(144)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: