„Kai šių bombų naudojimas taps masinis, jie tiesiog nušluos mūsų gynybą“  ()

Z-kanalai sunerimę dėl naujų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pajėgumų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-21 „Kai šių bombų naudojimas taps masinis, jie tiesiog nušluos mūsų gynybą“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos stiprinamos naujų rūšių ginklais, o tai verčia okupantus ir Z-kanalus vis labiau nerimauti. Ypač okupantams nerimą sukėlė epinis Ukrainos aviacijos smūgis Rusijos ginkluotųjų pajėgų sutelkimo vietai Volčanske.

Z-kanalas „VDV už Sąžiningumą ir Teisingumą“, už kurio neva stovi Rusijos ginkluotųjų pajėgų karininkai, ėmė prognozuoti savo gynybinės linijos pralaužimą, praneša Dialog.UA.

Įvykis Volčanske sukėlė nerimą okupantams. Ten Ukrainos ginkluotosios pajėgos tikriausiai valdomomis bombos pataikė į neveikiančią ligoninę, kurioje įsikūrė daug okupantų. Rezultatas – dešimtys likviduotų Rusijos kariškių.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU su kuponais naujausi „Xiaomi“ ekosistemos vaizdo projektoriai. Stebėtina, ką jie sugeba (Video)
2050 4

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-05-30!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

1) „Wanbo DaVinci 1 Pro“ - LCD projektorius, 1080P, 600 ANSI, Android 11, Netflix ir Widevine DRM L1 sertifikatai

2) „Wanbo Mozart 1 Pro“ - LCD projektorius, 1080P, 900 ANSI, Android 11, Netflix ir Widevine DRM L1 sertifikatai

3) „Wanbo TT“ - puikios kainos 1080P vaizdo projektorius

4) „SkyEcho FreeONE Pro“ - portabilus vaizdo projektorius

Išsamiau

Chocholų aviacinės bombos – mūsų UMPK analogai – nunešė ligoninę su mūsų kovotojais Volčanske. Darome prielaidą, kad dabar šias bombas priešas naudos reguliariai. Neaiškinsime, ką tai mums reiškia. Nieko gero“, – skundėsi rusai.

 

Juos neramina ir tai, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos mūšio lauke pradėjo bandyti dronus su įmontuotais kulkosvaidžiais.

„Zaporižios kryptimi priešas pradėjo naudoti „Baba Jagos“ tipo dronus su įrengtais kulkosvaidžiais... Kai šių bombų naudojimas kartu su skraidančiais kulkosvaidžiais taps masinis, priešas tiesiog nušluos mūsų gynybą. Tuo tarpu mūsų liaupsinamas GPK (Gynybos pramonės kompleksas – red. past.) tempia gumą“, – pranešė Z-kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(241)
(4)
(237)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: