Pasiruošę suduoti smūgį Europai. Putinas į kovą meta „Wagner“. Kas vyksta  (1)

Rusija turi planą, kaip suskaldyti Europą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šeštadienį Lennarto Meri konferencijoje vykusioje diskusijoje apie paramą Ukrainai Estijos ministrė pirmininkė Kaja Kallas pareiškė, kad pakankamą laisvojo pasaulio paramą Ukrainai stabdo baimė. Pasak jos, yra trys priežastys, kodėl ši baimė egzistuoja, rašo „Euromaidan Press“.

„Tai, kas trukdo mums remti Ukrainą, yra baimė. Šalys turi įvairių baimių, ar tai būtų branduolinė baimė, ar eskalacijos baimė, ar migracijos baimė. Negalime pakliūti į baimės spąstus, nes būtent to nori Putinas. Jis nori, kad bijotume ir neremtume Ukrainos iš baimės“, – sakė K. Kallas.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Iš Vokietijos tik 101€! Puikios mobilios energijos stotelės tarnaus bent 10 metų („DLNRG PD320“)
4476 3

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kallas taip pat mano, kad Vladimiras Putinas siekia pasinaudoti masinės migracijos grėsme, kad suskaldytų Europą ir susilpnintų jos paramą Ukrainai.

Pasak Kallas, Europos priešininkai, ypač Rusija, „žino, kad migracija yra mūsų pažeidžiamiausia vieta“.

 

Estijos ministrė pirmininkė pažymėjo, kad Rusija jau sukūrė migracijos spaudimą dėl savo kišimosi į pilietinį karą Sirijoje ir Afrikoje dėl „Wagner“ grupės veiklos.

„Jie stumia migrantus per sieną ir sukuria europiečiams problemų, nes jie tai paverčia ginklu, nes, turint omenyje žmogaus teises, reikia priimti tuos žmones. O tai, žinoma, yra vanduo į kraštutinių dešiniųjų malūną“, – sakė K. Kallas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(4)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)