Daugiau į Ukrainą neskris. „Ten buvo dešimtys naikintuvų.“ Užpultas rusų karinis aerodromas (Video)  ()

Antra bepiločių orlaivių ataka į šį aerodromą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusią naktį Ukrainos ginkluotosios pajėgos surengė bepiločio orlaivio smūgį į karinį aerodromą Kuščevskajos kaime, Krasnodaro teritorijoje, pranešė BBC Ukrainos tarnybos informuoti šaltiniai.

„Aerodromą atakavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nepilotuojamų sistemų kariai. Šiame aerodrome buvo dešimtys skirtingų lėktuvų, kurie smogdavo Ukrainos pozicijoms fronte: „Su-34“, „Su-25“, „Su-27“, „MiG-29“, – sakė šaltinis.

Anot jo, tai jau antra bepiločių orlaivių ataka šiame aerodrome per pastarąsias tris savaites. Kiek efektyvūs buvo šie smūgiai, jis nepaaiškino. Oficialių pranešimų apie išpuolius prieš Kuščevskają nebuvo.

[Vokietija+Kuponai!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausi rinkos lyderio 3D spausdintuvai, žavintys apžvalgininkus - „nuostabūs! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“, „Creality K1C“)
1868 3

Ypatingai geros kainos

Specialūs kuponai

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausi vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvai

Nuostabūs apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

Anksčiau buvo pranešta apie didelio masto Ukrainos bepiločių orlaivių ataką Krasnodaro srityje. „Baza“ teigimu, Slovjansko prie Kubanės naftos perdirbimo gamyklos teritorijoje kilo gaisras, o liudininkai išgirdo sprogimus. „Astra“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip nepilotuojamas dronas užpuolė naftos perdirbimo gamyklą, o po to įvyko galingas sprogimas ir gaisras.

 

Savo ruožtu Rusijos gynybos ministerija paskelbė sunaikinusi visus dronus. „Penkiasdešimt septynis bepiločius sunaikino ir Krasnodaro teritorijoje perėmė budinčios oro gynybos sistemos“, – pažymėjo karo departamentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(159)
(4)
(155)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: