Tokio smūgio rusai tikrai nesitikėjo. Su-34, Su-27, Su-25, MiG-29. Kas įvyko (Video)  ()

Ukraina naktį atakavo aerodromą, naftos perdirbimo gamyklą ir naftos bazę Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įspūdinga operacija. Ukrainos kariuomenė gegužės 19 d. naktį užpuolė karinį aerodromą ir naftos perdirbimo gamyklą Rusijos Krasnodaro srityje, taip pat naftos bazę Leningrado srityje.

Šaltinių teigimu, Ukrainos saugumo tarnyba, bendradarbiaudama su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bepiločių orlaivių daliniais, nusitaikė į karinį aerodromą. Aerodrome buvo dislokuota dešimtys įvairių lėktuvų, kuriais Rusija atakuoja Ukrainos pozicijas fronto linijose. Tai apima priešo lėktuvus, tokius kaip Su-34, Su-25, Su-27 ir MiG-29.

Socialiniuose tinkluose rusai skundėsi dėl sprogimų.

Be to, Ukrainos saugumo tarnybos dronai atakavo Slaviansko naftos perdirbimo gamyklą. Naftos perdirbimo gamyklos vadovybė pranešė, kad po kelių garsių smūgių veikla buvo sustabdyta, o Rusijos valdžia vertina žalą.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Žaidimų pulteliai, išmanieji orų davikliai, 2in1 uodų gaudyklės, planšetės, jump starteriai (Video)
2858 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GameSir T4 Cyclone“ žaidimų pultelis

2) „SONOFF SNZB-02D“ - išmanieji orų davikliai, 2 vnt.

3) „AGSIVO“ - 2in1 uodų gaudyklė

4) „POPDEER PD-J02“ - 23800mAh, iki 3000A jump starteris

5) „POPDEER PD-J03“ - 16000mAh, iki 1500A jump starteris

6) „Alldocube IPlay 50 Pro“ planšetė - 8GB+128GB, tobulas kainos ir kokybės santykis

Išsamiau

Tai jau antroji Ukrainos saugumo tarnybos drono ataka prieš Kuščiovskajos karinę oro bazę ir Slaviansko naftos perdirbimo gamyklą per pastarąsias tris savaites.

Leningrado sritis

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba gegužės 19 d. naktį surengė specialią operaciją, nukreiptą į Vyborgo naftos bazę.

Pasak šaltinių žvalgyboje, operacijos metu buvo sunaikintos trys kuro cisternos.

 

Vyborgo gyventojai socialiniuose tinkluose pranešė apie galingą sprogimą mieste maždaug 2.50 val., po kurio naftos bazėje kilo gaisras.

„Putino diktatūros dekarbonizacija tęsis nuosekliai ir metodiškai tol, kol Rusija naudos naftos ir dujų sektorių kariniams tikslams arba liks Ukrainoje. Rusijos agresijos kaina Kremliui nuolat auga, o tai jau daro įtaką jų galimybėms tiekti kurą net šalies viduje. Bus daugiau“, – sakė žvalgybos atstovas.

Naktiniai sprogimai Rusijoje

Pranešimai apie sprogimus Rusijoje pasirodė naktį, juos išgirdo Kubanės ir Leningrado sričių gyventojai.

 

Pasak Rusijos gynybos ministerijos, dešimtys bepiločių orlaivių buvo numušti. Rusijos pareigūnai tvirtino, kad Krasnodaro krašte buvo sunaikinti arba perimti 57 dronai.

Be to, ministerija pareiškė, kad virš Belgorodo srities buvo sunaikinti dar trys dronai, o virš Krymo vienas dronas.

Rusijos valdžia tvirtino, kad aukų per atakas tariamai nebuvo, tačiau Slavianske prie Kubanės naftos perdirbimo gamyklos operacijos buvo sustabdytos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(1)
(108)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: