„Nežinia, kur jie dingsta.“ Staiga prapuolė šimtai tankų (Video)  ()

Iš sandėlių dingsta tonos įrangos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Italija masiškai atnaujina savo ginklų atsargas, praneša svetainė „Bulgarian Military“, kuri remiasi internete paskelbtomis palydovinėmis nuotraukomis. Jose matyti, kad Italijos sandėliai ištuštėję, juose senka daugiausia tankai „Leopard 1“, šarvuotieji transporteriai M113 ir haubicos M109L.

Palydovinės nuotraukos, kuriose matyti Italijos sandėliai, kuriuose šalies kariuomenė kaupia ilgalaikiam saugojimui skirtus ginklus, sukėlė keletą analitikų spėlionių, kur keliauja vis daugiau iš Italijos atsargų dingstančios technikos. Roma iki šiol nepateikė jokių pareiškimų dėl įrangos iš kariuomenės sandėlių reaktyvavimo, nežinia, kur ji dingsta, praneša „Wirtualna Polska“.

[Vokietija+Kuponai!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausi rinkos lyderio 3D spausdintuvai, žavintys apžvalgininkus - „nuostabūs! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“, „Creality K1C“)
1868 3

Ypatingai geros kainos

Specialūs kuponai

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausi vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvai

Nuostabūs apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

 

Tačiau, kaip pažymi portalas „Bulgarian Military“, kai kurios iš minėtų mašinų galbūt keliauja į Ukrainą.

Bulgarijos kariuomenė aiškina, kad technikos pristatymas Kyjivui iš ištuštėjusių sandėlių yra labai tikėtinas, nes apie kai kuriuos perdavimus iš Italijos į Ukrainą oficialiai nebuvo pranešta. Priešingai, tiesa paaiškėjo tik pasirodžius nuotraukoms ar vaizdo įrašams, patvirtinantiems itališkų ginklų buvimą fronte. Kaip pavyzdį „Bulgarian Military“ nurodo Ukrainoje pastebėtą itališką transporterį „Puma“, apie kurio perdavimą nebuvo jokių oficialių pranešimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(1)
(74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()