[ŽT] Rusija puola Časiv Jarą. KRAKEN visada turi atsakymą (Video)  ()

Časiv Jare kadaise gyveno apie 12,3 tūkstančių gyventojų. Dabar miestas yra beveik visiškai apleistas ir sugriautas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Časiv Jaras – nedidelis miestelis Donecko srityje, Bachmuto rajone. Rusija yra tvirtai pasiruošusi užimti visą Donecko sritį, todėl ir Časiv Jaras yra jų taikinyje. Miestas atakuojamas itin žiauriai. Čia krenta sklendžiančios aviacinės bombos, salvinių sistemų raketos, o ir šarvuotos technikos šturmas niekada nesustoja.

Pastarąsias kelias dienas rusai stipriai suaktyvino Časiv Jaro atakas. Į rytinius priemiesčius metama vis daugiau šarvuotos technikos. Akivaizdu, kad rusai sukaupė rezervų ir naudojasi padėtimi, kad dalis Ukrainos gynybinių pajėgumų turi būti sukoncentruoti į Charkivo ir Sumų sritis. Tačiau Časiv Jaras yra tvirtai ginamas ir rusų nuostoliai čia yra rimti.

[Vokietija+Kuponai!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausi rinkos lyderio 3D spausdintuvai, žavintys apžvalgininkus - „nuostabūs! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“, „Creality K1C“)
1868 3

Ypatingai geros kainos

Specialūs kuponai

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausi vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvai

Nuostabūs apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

Časiv Jarą gina Ukrainos Vyriausiojo žvalgybos direktorato dalinys KRAKEN. Pastarąsias kelias dienas KRAKEN turi labai daug darbo, nes šarvuoti rusų šturmai nesustoja. Bet visi jie buvo nesėkmingi.

KRAKEN pasidalino vaizdais:

 

Rusai įžengia į Časiv Jaro priemiesčius, garažynus, bet negali įžengti į patį miestą. Ir nuostoliai jų tokie, kad greitai šturmai vėl trumpam praras intensyvumą, kol rusai sukaups rezervus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(0)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: