„Tai nereiškia bombarduoti Rusiją.“ NATO jau yra Ukrainoje. Ką skelbia Estija  (1)

Rusijos propaganda jau dabar sako, kad Rusija kovoja prieš NATO, todėl, pasak Estijos premjerės Kaja Kallas, Rusijos Federacija bet kokiu atveju gali pulti, jei to nori.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-20 „Tai nereiškia bombarduoti Rusiją.“ NATO jau yra Ukrainoje. Ką skelbia Estija  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO sąjungininkės neturėtų bijoti, kad siunčiant karius į Ukrainą Aljansas gali būti įtrauktas į karą prieš Rusijos Federaciją. Tai paskelbė Estijos premjerė Kaja Kallas, rašo „Financial Times“.

Kaja Kallas žurnalistams sakė, kad Ukrainoje jau yra NATO karių, kurie treniruoja ukrainiečių karius. Ji pridūrė, kad Rusijos smūgiai NATO personalui automatiškai neaktyvuos NATO 5 straipsnio dėl bendros gynybos.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, žaidimų kėdės su masažo funkcija, 3D spausdintuvai, lituoklio antgaliai, masažuokliai ir uodų gaudyklės (Video)
3164 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-15

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW08C“ - pripučia SUP irklentė

2) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

3) „Artillery SW X4 Pro“ - 3D spausdintuvas

4) „Drillpro“ - 10 vnt. T12 tipo lituoklio antgalių rinkinys

5) „KONKA A1-8D“ daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis

6) „AGSIVO BG-009“ - uodų lempa-gaudyklė

Išsamiau

Ukrainai artimiausiais mėnesiais reikia apmokyti šimtus tūkstančių karių, o tai būtų efektyviau daryti Ukrainoje, nei gaišti laiką siunčiant karius į Lenkiją ar Vokietiją ir tada atgal. JAV Jungtinio štabo vadas generolas Charlesas Brownas, anksčiau teigė, kad europiečiai „galų gale nusiųs daugiau karių į Ukrainą“.

Estijoje tokiam sprendimui priimti reikėtų parlamento pritarimo, tačiau šalyje vyksta atviros viešos diskusijos. Baltijos šalys teigia, kad jų saugumas tiesiogiai priklauso nuo Ukrainos sėkmės. Jos baiminasi, kad pralaimėjimas paskatins Putiną išbandyti NATO vienybę jų regione.

 

Kallas taip pat pabrėžė, kad Europoje vis dar nėra vienybės dėl Ukrainos pergalės. Estija turi tik vieną troškimą – pasiekti Ukrainos pergalę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(1)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)