Rusai gyrėsi, kad „Skorpionas“ yra praktiškai nesunaikinamas. Ukrainiečiai mano kitaip (Video)  ()

Rusai ir toliau išradinėja naujas šarvuotas mašinas, tikėdamiesi, kad jos gali būti dar atsparesnės Ukrainos gynybai. Tačiau visų tų išradimų istorijos baigiasi vienodai. Rusų „Skorpionas“ gyvenimą pradėjo perdėtomis pagyromis, o baigė – kaip ir kiti rusų šarvuočiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Skorpion“ – taip rusai pavadino specialios paskirties šarvuotį, sukurtą nulupus bokštelį nuo seno T-62 ir vietoje jo sumontavus daug papildomų šarvų. Rusai teigė, kad ši mašina su papildomais šarvais ir minų naikinimo volais gali vesti šturmo grupes kiaurai per ukrainiečių gynybą. „Skorpionas“ išvalys kelią nuo minų, sugers ukrainiečių amuniciją ir leis šarvuotai šturmo grupei užtikrintai pasiekti ukrainiečių gynybines pozicijas.

Rusai netgi gyrėsi, kad „Skorpionas“ išgyveno 8 prieštankinių raketų atakas ir „nesuskaičiuojamą daugybę artilerijos smūgių“. Prieštankinių minų ši mašina apskritai nebijo, nes jos sprogsta po volais, toli priešais tuos senus T-62 vikšrus. „Skorpionas“ buvo filmuojamas propagandiniams filmukams socialiniams tinklams, bet paskutinį vaizdo įrašą su šia mašina publikavo ne rusai, o ukrainiečiai.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, žaidimų kėdės su masažo funkcija, 3D spausdintuvai, lituoklio antgaliai, masažuokliai ir uodų gaudyklės (Video)
3182 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-15

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW08C“ - pripučia SUP irklentė

2) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

3) „Artillery SW X4 Pro“ - 3D spausdintuvas

4) „Drillpro“ - 10 vnt. T12 tipo lituoklio antgalių rinkinys

5) „KONKA A1-8D“ daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis

6) „AGSIVO BG-009“ - uodų lempa-gaudyklė

Išsamiau

„Skorpionas“ dega lygiai taip pat kaip ir kiti rusų išradimai:

 

8 prieštankinių raketų atakas ir „nesuskaičiuojamą daugybę artilerijos smūgių“ išgyvenęs „Skorpionas“ buvo dronais sunaikintas netoli Marijinkos, Donecko srityje.

 

Jo istorija šiek tiek primena rusų „tankus-vėžlius“ – skardiniais stogais padengtus tankus. Iš pradžių jie buvo stebėtinai efektyvūs. Kaip ir „Skorpionas“, vėžliai vedė šturmo grupes link ukrainiečių pozicijų. Tačiau ukrainiečiai galiausiai perprato jų apsaugą ir dabar degina tuos stoguotus tankus be didesnių problemų. Problemų turi jų įgulos, nes tie stogai apsunkina evakuaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(47)
(0)
(47)

Komentarai ()