[ŽT] „Yra 2 žmonės, nuo kurių priklauso Ukrainos likimas.“ Netikėta žinia. Kaip laimėti karą  ()

Įvardinti du žmonės, nuo kurių priklauso Ukrainos likimas.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=785338797112534&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių generolas Benas Hodgesas atskleidė, kad yra 2 asmenys, kurie gali viską pakeisti, tačiau kažkodėl jie neskuba to daryti. Tai J. Bidenas ir O. Scholzas.

Beno Hodgeso interviu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Buvęs JAV kariuomenės vadas atsakė į klausimą, kas padėtų Ukrainai pakeisti karo eigą ir susigrąžinti iniciatyvą mūšio lauke: „Pirmiausia JAV prezidentas ir Vokietijos kancleris turi pasakyti, kad nori, jog Ukraina laimėtų. Jie turėtų pasakyti, kad jų tikslas – kad Ukraina laimėtų šį karą. Jie turi tai pasakyti aiškiai ir suprantamai, o tada parengti politinį planą ir suteikti paramą, kuri leistų tai padaryti.“

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 162€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG D500“)
2758 1

Labai gera kaina + PayPal akcija

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kartu Benas Hodgesas įvardijo dar vieną Ukrainos gynybos pajėgų sėkmės mūšio lauke komponentą: „Mano nuomone, Ukrainai labiausiai trūksta aiškaus strateginio rezultato, kurio nori Vakarai, apibrėžimo. Tie pareiškimai, kad „mes būsime su jumis tiek, kiek reikės“, man nieko nereiškia. Antra, žinoma, reikia oro ir priešraketinės gynybos, kuri padėtų apsaugoti Ukrainos miestus, infrastruktūrą ir nekaltus Ukrainos piliečius nuo Rusijos atakų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(2)
(68)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()