[ŽT] „Tai yra Ukrainos.“ Situacija keičiasi iš esmės. Pildosi didžiausi rusų košmarai  ()

Shappsas savo šalies sprendimą paaiškino teigdamas, kad Krymas yra rusų okupuota Ukrainos teritorija.



© NASA (Public Domain) | https://en.wikipedia.org/wiki/Crimea#/media/File:Satellite_picture_of_Crimea,_Terra-MODIS,_05-16-2015.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gali išsipildyti didžiausios rusų baimės. JK ragina Vokietiją aprūpinti Ukrainą tolimojo nuotolio raketomis ir leisti smogti Krymo teritorijai, interviu televizijai „Sky News“ sakė JK gynybos sekretorius Grantas Shappsas (Grantas Šapsas).

Jis pažymėjo, kad JK pirmoji leido Ukrainai panaudoti perduotą ginkluotę smūgiams Krymui. Pasak jo, JK pavyzdžiu pasekė ir kitos šalys.

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 162€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG D500“)
2733 1

Labai gera kaina + PayPal akcija

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Shappsas savo šalies sprendimą paaiškino teigdamas, kad Krymas yra rusų okupuota Ukrainos teritorija. Todėl jis paragino partnerius daryti tą patį, įskaitant Vokietiją, kuri galėtų aprūpinti šalį tolimojo nuotolio raketomis „Taurus“.

 

„Norėčiau, kad visi mūsų partneriai, įskaitant Vokietiją, turintys galimybę tiekti tuos tolimojo nuotolio ginklus, bet neleidžiantys jų naudoti Kryme, kuris yra Ukrainos dalis, pagaliau perduotų juos Ukrainai. Manau, kad tai yra dalykai, kurie turėtų įvykti pirmiausia“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(1)
(90)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: