„Prigožino pavyzdžiu. 100 km nuo Maskvos.“ Šoigu organizavo sukilimą. Netikėta žinia  ()

Osečkinas įvardijo tuos, kurie artimiausiu metu Rusijoje planavo perversmą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu Šoigu nebūtų pašalintas iš pareigų, o jo padėjėjų nebūtų sulaikę teisėsaugos institucijos, jie būtų galėję surengti perversmą, sako žmogaus teisių aktyvistas Vladimiras Osečkinas.

Putinas apie jų planus sužinojo iš Rusijos gynybos ministerijos ir laiku ėmėsi atsakomųjų priemonių, taip apsisaugodamas nuo dar vieno bandymo sukilti Prigožino pavyzdžiu.

Osečkinas pasidalijo įdomia informacija apie Šoigu planus, kuriems nebuvo leista išsipildyti:

„Nei Tyrimų komitetui, nei karinei prokuratūrai nėra paslaptis, kas yra Šoigu ir jo klanas, tačiau problema ta, kad Putinui prioritetas yra išsaugoti vadinamąjį stabilumą perimetro viduje. Praėjus metams po Prigožino ginkluoto maišto Putinui grėsė ginkluotas Šoigu, Calikovo (Rusijos gynybos ministro pirmasis pavaduotojas Ruslanas Calikovas – red.) ir jų komandos maištas. Todėl buvo sukurta labai praktiška ir efektyvi taktika: tai suveikė su Prigožinu. Prigožinui buvo pažadėtas kažkoks paaukštinimas ir stabilumas, kolona buvo sustabdyta, jie grįžo į savo pozicijas stovyklose, o po to, lygiai po dviejų mėnesių, buvo nužudyti“, – sako Osečkinas.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
4030 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Jau prieš gegužės šventes sakiau, kad FSO ir FSB, kaip pranešė mūsų šaltinis, ministro ir viceministro rotacijos metu planuoja tam tikrus įvykius pačiame Gynybos ministerijos pastate. Daugelis manė, kad tai melas, kad tai netiesa, bet viskas pasitvirtino. Buvo sukurta taktika, įskaitant ir Bortnikovo (FSB direktorius Aleksandras Bortnikovas – red.) dalyvavimą. Šoigu gavo pasiūlymą, kad būtų garantuota, jog 45-oji specialiųjų oro pajėgų brigada ir kiti daliniai, esantys 100 km nuo Maskvos, neskubėtų vykdyti valstybės perversmo“, – sako Osečkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(86)
(-43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()