Svarbiau nei Krymo tiltas. Atskleista, kuris Rusijos objektas turi būti sunaikintas pirmiausia  (5)

Mariupolio mero patarėjo Petro Andriuščenkos teigimu, Krymo tilto sunaikinimas gali neturėti įtakos Rusijos karinei logistikai okupuotuose Ukrainos pietuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagal Ukrainos žvalgybos prognozes, 2024-ieji gali būti paskutiniai metai Krymo tiltui. Bet yra ir svarbesnis logistikos objektas, jungiantis Rusijos Federacijos teritoriją su okupuotomis Ukrainos teritorijomis. Apie tai papasakojo Mariupolio mero patarėjas Petro Andriuščenka.

Geležinkelis iš Rostovo prie Dono į Mariupolį suteikia Rusijos kariams galimybę padidinti spaudimą Donecko srityje.

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 162€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG D500“)
2842 1

Labai gera kaina + PayPal akcija

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Andriuščenka paaiškino, kad juo jau kursuoja lokomotyvai, o tai rodo pasiruošimą naujojo geležinkelio atidarymui, kuris gali įvykti artimiausiu metu. Pirmieji traukiniai iš Rostovo prie Dono į okupuotą Mariupolį gali atvykti jau šią arba kitą savaitę.

„Tikrai nenoriu, kad Krymo tiltas egzistuotų, bet pirmiausia reikia ką nors padaryti su dviem tiltais naujajame geležinkelyje. Po to  galime pradėti „dirbti“ su Krymo tiltu“, – sakė Mariupolio mero patarėjas.

 

Pasak Andriuščenkos, jei geležinkelis išliks ir Krymo tiltas nustos funkcionuoti, tai neturės įtakos logistikai. Rusijos armijai geležinkelis iš Rostovo prie Dono bus efektyvesnis karinio aprūpinimo požiūriu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(150)
(2)
(148)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)