Ukraina supranta. Viskas baigsis būtent taip  ()

Kaip teigia Kremlius, padėtis Ukrainoje gali pasikeisti, jei bus atsižvelgta į faktinę situaciją ir naują realybę.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=796721355974278&set=pcb.796721399307607

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-21 Ukraina supranta. Viskas baigsis būtent taip  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksandras Litvinenka pareiškė, kad Ukraina supranta, jog konfliktas turi būti baigtas derybomis.

„Situacija fronte itin sunki, bet toli gražu ne katastrofiška. Ukraina aiškiai supranta, kad karas baigsis derybomis“, – sakė jis.

„RIA Novosti“ praneša, kad Šveicarija birželio 15–16 dienomis netoli Liucernos miesto šaukia taikos konferenciją dėl Ukrainos, kurioje Rusija nedalyvaus, tačiau tikimasi, kad dalyvaus apie 120 valstybių vadovų.

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 162€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG D500“)
2741 1

Labai gera kaina + PayPal akcija

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rusijos ambasados ​​Berne atstovas spaudai Vladimiras Chochlovas anksčiau „RIA Novosti“ sakė, kad Šveicarija nesiuntė Rusijai kvietimo dalyvauti viršūnių susitikime dėl Ukrainos, tačiau Maskva tikrai nedalyvaus.

Jis pridūrė, kad organizatorių labai propaguojama taikos konferencijos idėja Rusijos Federacijai yra nepriimtina, nes „tai dar vienas bandymas skatinti netvarią taikos formulę, neatsižvelgiant į Rusijos interesus“.

 

Pasisakė ir Rusijos Federacijos prezidento atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas, sakęs, kad derybų dėl Ukrainos procesas be Rusijos dalyvavimo yra beprasmis.

Kremlius anksčiau skelbė, kad prielaidų taikiam sprendimui kol kas nėra, pabrėždamas, kad absoliutus Rusijos prioritetas yra „specialiosios operacijos“ tikslų įgyvendinimas, o šiuo metu tai įmanoma tik karinėmis priemonėmis.

Kaip teigia Kremlius, padėtis Ukrainoje gali pasikeisti, jei bus atsižvelgta į faktinę situaciją ir naują realybę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(23)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: