[ŽT] „Ten tik 500 km.“ Įspūdingas manevras. Ukraina gali paralyžiuoti Rusijos armiją  ()

Karo ekspertas pasiūlė pasinaudoti Rusijos puolimu savo naudai.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=796708169308930&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visa Ukrainos siena su Rusija gali tapti fronto linija, o tai visiškai atitinka karinę logiką, sakė Romanas Svitanas. Kartu karo ekspertas paaiškino, kodėl ne tik rusams, bet ir ukrainiečiams yra palanku ištempti kariuomenės sąlyčio liniją palei sieną.

Romano Svitano interviu „24 kanalui“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Karo ekspertas papasakojo, kaip Ukrainos gynybos pajėgos gali priversti rusus atsisakyti kai kurių planų vardan to, kad sustiprintų svarbią fronto dalį: „Karinės logikos požiūriu, visa ši siena turėtų būti kontakto linija, ir tai, viena vertus, mums naudinga: mes taip pat ištempiame rusų dalinius. Jei pradėsime karo veiksmus Sumų srityje link Sudžos, rusams teks perkelti mechanizuotąsias brigadas, kurias jie dabar ruošia prasiveržti į Pokrovską, nes tai yra bendra kryptis į Maskvą (Sumai, Sudža, o tada kelias link Rusijos sostinės, o ten tik 500 km).“

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 162€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG D500“)
2800 1

Labai gera kaina + PayPal akcija

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

„Apskritai ši kryptis mums taip pat svarbi, todėl reikia apsisukti, reikia sukurti sąlyčio liniją ir suprasti, kad dar 100 metų turėsime fronto liniją su Rusija, o paskui ir su posovietinėmis respublikomis. Dar 3 kartas niekas neturės kontakto su rusais ir tuo, į ką sugrius Rusija“, – pabrėžė Romanas Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(7)
(116)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: