„Tai baisi idėja. Ši kontaktinė grupė subyrės.“ JAV skelbia didžiulę strateginę klaidą  ()

Austinas atkreipė dėmesį į pagrindinę Putino strateginę klaidą kare su Ukraina.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=797193492593731&set=pcb.797193532593727

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV gynybos sekretorius Lloydas Austinas atkreipė dėmesį į pagrindinę Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino strateginę klaidą.

Pasak Austino, Putinas tikisi, kad mūšio lauke Ukraina bus nugalėta ir dėl to iširs Ramšteino grupė, o jis pats užgrobs dar kai kuriuos kaimyninės valstybės teritorijos gabalus. Tačiau tai labai prastas sumąnymas ir Putinas savo tikslo nepasieks.

„Putinas 2024 m. bando kariauti taip, lyg būtų XIX amžiuje. Tai baisi idėja ir baisi strategija“, – sakė Austinas.

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 162€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG D500“)
2800 1

Labai gera kaina + PayPal akcija

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Anot jo, Ukrainos gynėjai, atremdami Rusijos ginkluotųjų pajėgų, atvėrusių naują frontą Charkivo srities šiaurėje, atakas, patiria sunkią kovą, tačiau tuo pat metu „Rusijos kariai moka didelę kainą už Putino agresiją“.

Rusijos armija atidarė dar vieną frontą, kad užgrobtų suverenią Ukrainos teritoriją, sunaikintų Ukrainos kaimus, žudytų nekaltus civilius gyventojus ir bombarduotų civilinę infrastruktūrą, įskaitant užtvankas ir elektrines.

 

Putinas galvoja, kad galiausiai Ukraina žlugs ir ši kontaktinė grupė subyrės, bet jis klysta“, – pridūrė Austinas.

Be to, JAV gynybos sekretorius pareiškė, kad Ukraina invazijos pradžioje nepasidavė ir tęsia šią kovą dėl išlikimo ir gyvybės, o tai suteikia strateginį pranašumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(1)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: