Nepavyko pasislėpti net pabėgus iš Krymo. Ukraina švenčia pergalę. Suduotas ypatingas smūgis  ()

Priešas negalės iš arti paleisti „Kalibr“ raketų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo atveju, jei gynybos pajėgos patvirtins Rusijos „Ciklon“ raketnešio nuskandinimą laikinai okupuotame Kryme, tai reikš, kad priešas negalės iš arti paleisti „Kalibr“ raketų.

Apie tai „Espreso TV“ telemaratono eteryje pranešė Pietų Ukrainos gynybos pajėgų strateginės komunikacijos centro vadovas, 3 laipsnio kapitonas Dmitrijus Pletenčiukas.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
3994 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Tai reikš, kad bent jau padidės atstumas ir reakcijos laikas šių raketų panaudojimo atveju. Nes Krymas mums yra arčiau nei Novorosijskas ar kitos pozicijos, iš kurių rusai pastaruosius du kartus paleido sparnuotąsias raketas“, – sakė Dmitrijus Pletenčiukas.

Jis pridūrė, kad kai tik informacija apie laivui padarytą žalą bus 100% patikrinta, ji bus paskelbta papildomai ir su detalėmis.

„Tai buvo paskutinis raketnešis Ukrainos Krymo teritorijoje. Bus galima tvirtinti, kad šiame kontekste Krymo demilitarizacija buvo sėkmingai atlikta“, – pridūrė atstovas.

 

Dmitrijus Pletenčiukas pažymėjo, kad, atsižvelgiant į tai, kad visi priešo raketnešiai dabar yra Novorosijsko bazinėje stotyje, būtų logiška, jog priešas visas „kalibrines“ raketas iš Krymo perkeltų ten.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(107)
(3)
(104)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()