[ŽT] Kaukės nuo lavonų smarvės, lervų civilizacija ir noras, kad nebūtų kam degti – įspūdinga rusų pozicija (Video)  ()

Net sunku patikėti, kad šiuo vaizdo įrašu dalijasi rusai, norėdami pasigirti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų propagandistas Sladkovas parodė po tanku įstrigusius rusų karius. Trys okupantai labai ankštoje erdvėje, kuri tiesiog yra purvinas krateris, bango įsikurti rimčiau. Svarsto, į kurią pusę jiems geriau įsikasti toliau, ką daryti, kad ten nesudegtų.

Rusai sėdi su kaukėmis. Kodėl? Šalia pūva jų bendražygiai, todėl kvapas ten nėra geras. „Čia pas mus teka nuo lavonų. Lervų civilizacija jau taip pažengusi, kad po savaitės jos jau leis raketas į kosmosą“, pasakoja rusas, kuris akivaizdžiai stengiasi būti grupės lyderiu.

Nors yra įstrigę po pamuštu tanku, rusai nusišneka apie kažkokias kovines pozicijas. Jie ketina kastis toliau, išplėsti savo duobę, įsirengti šaudymo angas.

 

Keisčiausia tai, kad šiuo vaizdo įrašu dalijasi rusai. Propagandistas Sladkovas nori, kad tai matytų paprasti rusai, kurių artimieji ten ir pūva. Rusai džiaugiasi tokiais vaizdais, nes mano, kad jie rodo, kokie stiprūs yra rusų kariai. „Joks Vakarų Rembo nepakeltų to“, rusų karių gyvenimu su lervomis didžiuojasi Sladkovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(12)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: