„Ar jie šaudo į savo pačių miestą?“ Galutinai išprotėjo. Rusijoje prasidėjo beprotiški įvykiai (Video)  ()

Ukrainiečiai bepiločiais orlaiviais užpuolė Rusijos uostą Novorosijske, kuris turėjo būti saugus Juodosios jūros laivyno prieglobstis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai panaudojo viską, ką turėjo, kad apsigintų, tačiau paaiškėjo, kad „mūšio“ padariniai miesto gyventojams buvo itin skaudūs.

Ukrainiečiai tęsia bepiločių orlaivių atakas prieš taikinius, esančius giliai Rusijos užnugaryje. Be naftos perdirbimo gamyklų, vienas iš svarbiausių taikinių yra Novorosijsko uostas, kuriame įsikūrusi dalis Juodosios jūros laivyno.

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 162€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG D500“)
2835 1

Labai gera kaina + PayPal akcija

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Vaizdo įraše matyti, kaip rusai šaudo į Ukrainos dronus visais turimais ginklais – automatinėmis patrankomis ir didelio kalibro kulkosvaidžiais. Tačiau kiekviena paleista kulka, kaip praktiškai visi supranta, kada nors turi nukristi. Ir tai nutiko pačiame Novorosijsko mieste.

Pasirodo, rusų oro gynybos priemonės padarė didelę žalą miesto gyventojų turtui. Apgadinti gatvėse stovėję automobiliai.

 

Vaizdo įraše matyti, kaip 12,7 arba 14,5 mm kulka, paleista iš didelio kalibro kulkosvaidžio, kiauriai perėjo per Novorosijsko gyventojo automobilio „Kia“ variklio skryrių. Gyventojas, įstrigusią kulką ištraukia pincetu.

Idėja panaudoti kulkosvaidžius prieš orlaivius yra tokia pat sena kaip ir aviacija, tačiau pastaraisiais dešimtmečiais tai atrodė kaip „atgyvenusi taktika“.

Tačiau masinis pigių bepiločių orlaivių naudojimas privertė sugrįžti prie šios taktikos, nes kol kas nėra kitos pigios alternatyvos (lazeriai tik pradedami diegti).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(0)
(129)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()