Tai jau „žvaigždžių karai“. Gali sunaikinti žmonijos civilizaciją. Ką paleidžia Rusija  ()

Maskva aiškiai bando pasiekti naują eskalavimo lygį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pentagonas teigia, kad Rusija paleido naują karinį erdvėlaivį, galintį atakuoti kitus palydovus. Vašingtonas įsitikinęs, kad Rusija dislokavo šį „naują kosminį ginklą“ toje pačioje orbitoje kaip ir JAV vyriausybės palydovas.

Reuters“ rašo, kad naujasis įrenginys dar nepriartėjo prie JAV objektų, tačiau, sprendžiant iš trajektorijos, ateityje jis gali pasiekti Amerikos žvalgybos palydovą.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
4334 9

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Toks pajėgų dislokavimas kosmose kyla dėl JAV teiginių, kad Rusija kuria kosminius branduolinius ginklus, galinčius sunaikinti ištisus palydovų tinklus. Naujų „kosminių ginklų“ paleidimas sutapo su Rusijos Federacijoje prasidėjusiomis pratybomis dėl nestrateginio branduolinio ginklo naudojimo žemėje.

Maskva aiškiai bando pasiekti naują eskalavimo lygį. Rusai tiesiogiai sako, kad antžeminės pratybos su branduoliniais ginklais yra atsakas į galimybę siųsti karius iš Vakarų šalių į Ukrainą. O šios pratybos vyksta prie Ukrainos sienų ir arčiausiai Rusijos esančių NATO šalių teritorijos. Dabar „žvaigždžių karai“ su JAV yra realūs.

 

Kremliaus pamišėliai, pradėję agresyvų karą prieš Ukrainą ir iš butelio išleidę galimo pasaulinio konflikto džiną, dabar veda pasaulį į tai, kas tikrai gali sunaikinti žmonijos civilizaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(10)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()