„Juodoji rusų serija tęsiasi.“ Tuoj liks be jokios oro gynybos (Video)  ()

Oro gynyba naikinama viena po kitos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos specialiųjų operacijų pajėgų 3-iojo nepriklausomo pulko operatyvininkai pasigyrė sunaikinę dar vieną rusišką techniką. Tai jau ketvirtoji per tris savaites likviduota 9K37 „Buk“ valdomų raketų „žemė-oras“ sistema. Juodoji rusų serija tęsiasi, praneša „Wirtualna Polska“.

Kaip nurodo interneto svetainė „Defense Express“, per pastarąsias savaites Rusijos kariuomenė neteko net trijų „Buk“ sistemų. Visos jos buvo sunaikintos balandžio pabaigoje ir gegužės pradžioje. Dabar ukrainiečiai į nuostolių sąrašą įtraukia dar vieną tokio tipo mašiną. Skaitoma, kad keturi sunaikinti „Buk“ – tai pusė šių transporto priemonių bataliono.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Žaidimų pulteliai, išmanieji orų davikliai, 2in1 uodų gaudyklės, planšetės, jump starteriai (Video)
2858 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GameSir T4 Cyclone“ žaidimų pultelis

2) „SONOFF SNZB-02D“ - išmanieji orų davikliai, 2 vnt.

3) „AGSIVO“ - 2in1 uodų gaudyklė

4) „POPDEER PD-J02“ - 23800mAh, iki 3000A jump starteris

5) „POPDEER PD-J03“ - 16000mAh, iki 1500A jump starteris

6) „Alldocube IPlay 50 Pro“ planšetė - 8GB+128GB, tobulas kainos ir kokybės santykis

Išsamiau

Keturių sunaikintų „Buk“ serija nėra vienintelis praradimas nuo karo pradžios. Ukrainiečiai nuolat medžioja šią techniką dėl jos efektyvumo ir paskirties – juk „Buk“ buvo sukurta kaip priešlėktuvinė sistema. Todėl pastaraisiais konflikto Ukrainoje mėnesiais jau kelis kartus atsirado įrodymų apie šių sistemų sunaikinimą. Tačiau dabar „Buk“ medžioklė tapo intensyvesnė. Paskutinė ataka buvo įvykdyta naudojant droną kamikadzę.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(3)
(82)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: