[ŽT] „Tai dar neregėtas ginklavimosi tempas.“ Pasaulyje atsirado nauja karinė supergalia  ()

Šalis nemažina ginklavimosi tempų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo 2014 m. Japonija, iš naujo interpretavusi pacifistinės konstitucijos nuostatas, intensyviai modernizuoja savo savigynos pajėgas. Nors formaliai tai ne kariuomenė, o uniformuoti civiliai, jos pajėgumai yra vieni didžiausių pasaulyje. Prie to labai prisideda karinis jūrų laivynas, kurį pastaraisiais metais sustiprino įspūdingu tempu statomos „Mogami“ tipo fregatos. Tai dar neregėtas ginklavimosi tempas, praneša „Wirtualna Polska“.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 130€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2 ir kt. („SkyEcho FreeONE Pro“)
3362

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

2019 m. pradėta fregatų „Mogami“ programa artėja prie pusiaukelės – šiuo metu planuojama paleisti į vandenį 12 šio tipo laivų, kurie pakeis eksploatuojamus senesnius eskadrinius minininkus „Asagiri“ ir „Abukuma“. Japonija stato po du „Mogami“ tipo laivus per metus.

 

Ankstesniame plane buvo numatyta pastatyti net 22 vienetus, tačiau japonai nusprendė, kad geriau sutrumpinti gamybos ciklą, kad greičiau būtų galima pradėti statyti patobulinto „Mogami“ tipo laivus – didesnius ir dar geriau ginkluotus laivus, įskaitant prieštankines raketas, kurių veikimo nuotolis siekia iki 1 500 km.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(1)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()