Internetas sprogo. „Gestai, eisena ir išvaizda. Viskas atitinka.“ Ką jie pamatė (Video)  ()

Jevgenijus Prigožinas, „Wagner“ kompanijos vadovas ir įkūrėjas, didelis Sergejaus Šoigu kritikas ir paskutinis tikras maištininkas Rusijoje, žuvo 2023 metų rugpjūčio 23 dieną, kai jo privatus lėktuvas netikėtai sprogo ore. Nors Prigožinas buvo ryški asmenybė, jo laidotuvės buvo neįtikėtinai tylios, o dabar jis yra visiškai ištrintas iš Rusijos informacinio lauko. Jie apsimeta, kad jo niekada ir nebuvo. Bet buvo. O gal tebėra?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Centrinės Afrikos Respublikos ir Čado pasienyje susitiko šių valstybių pareigūnai. Ta siena uždaryta maždaug dešimtmetį, bet susitikimas dabar įvyko. Ir rusai giriasi, kad ne be „Wagner“ pagalbos. Rusijos kanalai dalinasi vaizdais, giriasi, kad Rusija pasaulyje sėja taiką. Sena daina. Bet viename tų įrašų žmonės pastebėjo seniai matytą figūrą.

Viename vaizdo įraše matomas pikapas su keturiais žmonėmis gale ir jų veidai yra uždengti.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Žaidimų pulteliai, išmanieji orų davikliai, 2in1 uodų gaudyklės, planšetės, jump starteriai (Video)
2857 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GameSir T4 Cyclone“ žaidimų pultelis

2) „SONOFF SNZB-02D“ - išmanieji orų davikliai, 2 vnt.

3) „AGSIVO“ - 2in1 uodų gaudyklė

4) „POPDEER PD-J02“ - 23800mAh, iki 3000A jump starteris

5) „POPDEER PD-J03“ - 16000mAh, iki 1500A jump starteris

6) „Alldocube IPlay 50 Pro“ planšetė - 8GB+128GB, tobulas kainos ir kokybės santykis

Išsamiau

Čade buvo pastebėtas vyras, įtartinai panašus į Prigožiną. „Wagner“ šaltinio paskelbtuose vaizdo įrašuose pastebėtas vyras, kuris savo elgesiu, gestais, eisena ir bendra išvaizda labai panašus į Prigožiną“, – rašo „Telegram“ kanalas „Pozdniakov 3.0“, kuris taip pat pabrėžė, kad to žmogaus veidas buvo uždengtas.

Rusai sako, kad tas vaizdas „sprogdina internetą“. Dabar rusai prisimena, kad per kratas Prigožino namuose ir biuruose rastos maskuotės, netikri pasai. Taip pat prisimenama ir tai, kad „Wagner“ Afrikoje veikia labai ilgą laiką ir Prigožinas ten buvo įsitvirtinęs. Galiausiai, Prigožino kūnas niekada nebuvo parodytas viešai.

 

Kokio velnio Priožinas apsimestų negyvu? Na, kad išvengtų mirties. Kita vertus, galbūt Rusijos institucijos tai žino ir tiesiog ištrėmė Prigožiną į mirtį – jam leista išgyventi, tačiau jis privalo apsimesti mirusiu, atsisakyti bet kokios įtakos Rusijoje. Dar labiau tikėtina, kad ten tiesiog yra ne jis.

(47)
(4)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: