[ŽT] „Turime būti pasirengę.“ Daugiau nei 560 km. Tai gali įvykti  ()

Nepaisant to, kad rusai neturi pakankamai pajėgų, kad galėtų žengti toli į Ukrainos teritoriją, jie gali pradėti veržtis Sumų srities kryptimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nors rusai neturi pakankamai pajėgumų eiti toli į mūsų valstybės teritoriją, norėdami išsklaidyti Ukrainos gynybos pajėgas ir pasėti paniką, jie gali sukurti tą patį tiek Charkivo srities kryptimi, tiek Sumuose. Turime būti pasirengę bet kokios situacijos vystymuisi dėl to, kad sienos linija su Rusijos Federacija Sumų regione yra gana ilga – daugiau nei 560 km“, – sakė Ukrainos valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovas Andrijus Demčenka.

Anot jo, reikia būti pasiruošus bet kokios situacijos vystymuisi bet kuria kryptimi. Visų pirma, Sumų kryptimi.

„Priešas gali pradėti tą pačią operaciją kaip ir Charkivo srityje – Lipcų gyvenvietės ir Vovčansko miesto kryptimi. Priešo tikslas gali būti toliau plėsti Ukrainos gynybos pajėgas į teritorijas, kur jos sukurs zonas, kuriose galėtų visapusiškiau vykdyti kovines operacijas. Jie gali sukurti tą patį, kaip ir Charkivo srities kryptimi, ir Sumų regione. Turime būti pasirengę bet kokiai situacijai“, – sakė Demčenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: