Pranašiški Macrono žodžiai. Viskas juda link to  (2)

Pastarieji įvykiai Ukrainos fronte kelia susirūpinimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-24 Pranašiški Macrono žodžiai. Viskas juda link to  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant Rusijos grasinimų, Europos sąjungininkų palaikymas NATO karių dislokavimo Ukrainoje idėjai auga.

Tai interviu „Newsweek“ pareiškė Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono Renesanso partijos parlamento narys Benjaminas Haddadas.

Benjaminas Haddadas, laikomas pagrindiniu Prancūzijos užsienio politikos diskusijų balsu, sakė, kad NATO ir Europos Sąjunga turi „pakeisti taktiką“ Rusijos prezidento Vladimiro Putino atžvilgiu po daugiau nei dvejus metus trukusio pilnos apimties karo.

E. Macronas siekia atkurti Vakarų strateginę dviprasmybę ir išbalansuoti Maskvą savo naujausiais pasiūlymais, įskaitant NATO pajėgų dislokavimą Ukrainoje ne kovinėms misijoms. Nors JAV iš karto atmetė tokią idėją, ji surado šalininkų Europoje, ypač šalyse prie Rusijos sienos.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, kavos aparatai, belaidžiai siurbliai, išmanūs multimetrai, 3D spausdintuvai ir kt. (Video)
3436 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ILIFE H70 Plus“ - belaidis dulkių siurblys

2) „Artillery Sidewinder X3 Pro“ - ypatingai geros kainos 2024-ų metų 3D spausdintuvas

3) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

4) „BLITZHOME BH-CM1503“ - aukščiausios kokybės kavos aparatas

5) „ANENG 683“ - išmanusis multimetras

6) „FunWater“ - pripučia SUP irklentė

Išsamiau

B. Haddadas sakė, kad „akivaizdžiai“ auga postūmis stiprinti NATO įsipareigojimus, įskaitant karių dislokavimą Ukrainoje.

„Buvo įdomu matyti, kad pirmosiomis dienomis visi sakė: „Tai grynai prancūziška pozicija“, – pridūrė jis.

Tačiau nuo to laiko pagrindiniai Europos veikėjai išreiškė pritarimą pasiūlymui arba atvirai diskutavo dėl jo, sakė B. Haddadas. Tarp jų – Čekijos prezidentas Petras Pavelas, Estijos premjerė Kaja Kallas, Lenkijos užsienio reikalų ministras Radoslawas Sikorskis ir Lietuvos užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis.

 

„Per daug laiko praleidžiame nerimaujant dėl ​​eskalacijos, kai Rusija yra eskalavimo šalis“, – pridūrė B. Haddadas, siūlydamas Vakarų sostinėms „kūrybiškai mąstyti“, kaip įvairiais būdais padėti Kyjivui.

„Dabar prie sienos su Baltarusija dislokuota daug Ukrainos karių, kad būtų užkirstas kelias galimai invazijai iš šiaurės. Vakarų pajėgos galėtų būti dislokuotos palei sieną kaip „tripwire“ – nes jūs turite karius Baltijos šalyse ar Lenkijoje. Galiu išlaisvinti dalį tų Ukrainos karių, kad jie eitų į frontą, žinoma, tai turi būti daroma koordinuotai“, – sakė Prancūzijos parlamento narys.

 

Šį mėnesį, atsakydamas į Ukrainos peticiją, raginančią NATO dislokuoti pajėgas, Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas sakė: „Mes ne kartą sakėme, kad NATO karinių narių tiesioginis įsikišimas į šį konfliktą vietoje gali sukelti didžiulį pavojų, todėl manome, kad tai yra labai sudėtinga provokacija, žinoma, mes tai labai atidžiai stebime.“

B. Haddadas sakė, kad pastarieji įvykiai Ukrainos fronte kelia susirūpinimą.

„Tai jau kurį laiką kelia susirūpinimą. Mes matome Rusiją, kuri didina savo agresiją, paversdama savo pramonę karine, ir aš manau, kad mes atsiliekame atsakydami tiek Europoje, tiek Jungtinėse Valstijose“, – pridūrė B. Haddadas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(7)
(127)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)