„Po dviejų A-50 praradimo įmanoma viskas.“ Z patriotai įniršo. „Tai tokia gėda!“ (Video)  ()

Z kanaluose kilo tikra isterija.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z tinklaraštininkai nerimauja dėl sėkmingų Ukrainos dronų smūgių strateginei radiolokacinei stočiai Krasnodaro srityje.

Rusijos Federacijoje nuo bepiločių orlaivių smūgių buvo apgadintas dar vienas viršgarsinio ankstyvojo aptikimo radiolokacinės stoties objektas. Oficiali žiniasklaida apie įvykį tyli, tačiau Z kanaluose kilo tikra isterija.

Ypač stipriai „zradą“ varo ultradešinysis Z patriotas Alex Parker Returns, turintis galimybę nebaudžiamas kritikuoti Putino režimą, nes slapstosi Vakaruose, rašo Dialog.UA.

Smūgis, kuris labai suerzino Z kanalus, įvyko praėjusį ketvirtadienį, gegužės 23 d. Keletas Ukrainos bepiločių orlaivių laisvai įskrido į 818-ąjį atskirą Rusijos ginkluotųjų pajėgų radijo techninį centrą Glubokij kaime, Krasnodaro krašte. Tai strateginis Rusijos objektas, kuris yra raketų atakų įspėjimo sistemos dalis.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 130€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2 ir kt. („SkyEcho FreeONE Pro“)
3340

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Internete jau pasirodė filmuota medžiaga iš išpuolio vietos. Sprendžiant iš jos, viršgarsinė radiolokacinė stotis patyrė labai didelę žalą.

Nei Kremlius, nei Rusijos gynybos ministerija į šį incidentą kol kas nesureagavo.

Z tinklaraštininkas atkreipė dėmesį į tai, kad šį kartą ukrainiečiams pavyko sėkmingai pataikyti į unikalų strateginį objektą, kuris yra branduolinės atgrasymo triados dalis. Rusija turi tik apie 10 tokių sistemų. Ir Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo sėkmingai ir sistemingai su jomis tvarkytis.

„Kaip įprasta, atsakymo nebus, po dviejų A-50 (Rusijos ginkluotųjų pajėgų išankstinio perspėjimo ir valdymo orlaivių – red.) įmanoma viskas. Be to, buvo smogta ir strateginiams bombonešiams. O atsakant buvo tik dar vienas kvietimas pasirašyti „Stambulą“ (paliaubų susitarimą su Ukraina – red.). Tai tokia gėda!“ – piktinosi Alex Parker Returns.

 

 

Jį ypač papiktino faktas, kad, smūgio į strateginį radarą fone, Kremlius vėl pradėjo kalbėti apie paliaubų su Ukraina troškimą. Kaip atsakymą į tai, Kremlius gavo NATO generalinio sekretoriaus pareiškimą, kad Ukraina turėtų turėti galimybę panaudoti Vakarų ginklus smogdama Rusijos teritorijai.

„Matyt, jokio „Stambulo“ nebus, o įtampa tik didės. JAV vėl nusprendė skirti 61 mlrd. chocholams, bet senelis vis dar nesuprato, kad nuo kiekvieno nukrypimo Vakarų spaudimas tik didės“, – pažymėjo Z tinklaraštininkas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(127)
(2)
(125)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: