„Sidabrinė kulka“, galinti užbaigti karą. Svarbus pranešimas  ()

„Foreign Affairs“ skelbia karo Ukrainoje baigties analizę.


Karo su Rusija užbaigti neįmanoma nei mūšio lauke, nei darant spaudimą
Karo su Rusija užbaigti neįmanoma nei mūšio lauke, nei darant spaudimą
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=797108715935542&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar jau turėtų būti aišku, kad karo su Rusija užbaigti neįmanoma nei mūšio lauke, nei darant politinį ir ekonominį spaudimą Maskvai, rašo JAV žurnalas „Foreign Affairs“.

„Pasiekti ilgalaikės taikos bus neįmanoma be aiškios ilgalaikės Ukrainos saugumo vizijos. Kremlius turi suprasti, kad jo tikslas pajungti Kyjivą yra nepasiekiamas – nei dabar, nei kada nors. Tik tada Rusijos vadovybė galės sėsti prie prasmingų derybų stalo ir ilgainiui pripažinti Ukrainos nepriklausomybę“, – teigė leidinys.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Automobilio diagnostikos įrenginys, belaidės ANC ausinės, planšetės, „Xiaomi“ orų stotelės, akiniai dronų valdytojams ir kt. (Video)
4649 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „LAUNCH CR3001“ - automobilio diagnostikos įrenginys

2) „BlitzWolf BW-HP6 Pro“ - belaidės ANC ausinės

3) „N-One NPad Air“ - 4+64GB, Android 12 planšetė su dėklu ir ekrano apsauga

4) „Xiaomi DUKA Atuman THmini“ - 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

5) „Eachine EV100 “ - 5.8GHz, 72 kanalų FPV akiniai dronų valdytojams

6) „ANENG A3005A/Pro“ - multimetras

7) „MUSTOOL“ - akumuliatorinis pjūklas, su 1 arba 2 baterijomis

Išsamiau

Tapo aišku, kad Rusijos keliama grėsmė greičiausiai greitai neišnyks, todėl Kyjivas turi planuoti ilgą karą. Tačiau šis planavimas buvo nustumtas į šalį, kai karas įžengė į naują etapą: nuo 2024 m. pradžios Rusija lėtai, bet nuosekliai žengia į priekį fronto linija.

„Dabar, kai Kyjivas yra pasirengęs priimti Amerikos pagalbą, padėsiančią sumažinti tolesnius šių metų nuostolius, pokalbis turi grįžti prie ilgalaikės perspektyvos. Ukrainos ateities pajėgoms kurti reikės sistemingo karinio planavimo, tikslų prioritetų nustatymo ir nuspėjamos Vakarų paramos per ilgą laikotarpį. Taip pat prireiks sunkių derybų dėl karo tikslų, kompromisų ir terminų“, – rašo žurnalas.

 

Nurodoma, kad nėra „sidabrinės kulkos“, kuri galėtų užbaigti Rusijos karą prieš Ukrainą.

„V. Putinas turi dvejopą tikslą: primesti savo valią Kyjivui ir perrašyti Europos saugumo taisykles. Jis mano, kad laikas yra jo pusėje, ir nejaučia poreikio eiti į kompromisą, nors Ukraina gauna naują JAV pagalbą. Tokiomis aplinkybėmis kurti diplomatinį kelią susitarimui pasiekti reiškia statyti vežimą prieš arklį“, – teigiama leidinyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(16)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: