„Nerodykit emocijų.“ Atvyksta F-16  ()

„Pats orlaivis turi milžiniškas galimybes.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Forces News (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=jKGWWdLnxYs

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lėktuvai F-16 nėra „stebuklingi ginklai“, tačiau jie tikrai pastebimai pranašesni už sovietinius MiG-29, todėl tai bus pastebimas postūmis Ukrainai. Tokią nuomonę interviu „Žečpospolitai“ išsakė buvęs Lenkijos karinių oro pajėgų inspektorius, Lenkijos gynybos ministro patarėjas generolas Tomaszas Drewniakas.

„Pats orlaivis turi milžiniškas galimybes. Viskas priklauso nuo to, kokią metodiką naudos ukrainiečiai ir ar jie paleis du ar keturis lėktuvus, nes lėktuvo pakilimas radikaliai nepakeis padėties fronte“, – sako Drewniakas.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
4320 9

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Pasak jo, „lašelinis“ Vakarų tankų, tokių kaip „Leopard“, naudojimas mūšio lauke nepadarė įspūdingo poveikio. Taip gali būti ir su lėktuvais.

Kartu Drewniakas įspėja ukrainiečius nerodyti emocijų ir nenaudoti F-16 „per anksti“ po jų pasirodymo.

„Dabar turbūt yra visa komanda žmonių, kurie planuoja misijas ir naikintuvų panaudojimą. Ukrainiečiai, naudodami posovietines technologijas, buvo priversti naudoti posovietinę taktiką arba labai panašią į tai, ką naudoja rusai. Dabar viskas pasikeis“, – aiškina generolas.

 

Drewniakas pažymi, kad F-16 yra ne tik naikintuvas, bet ir daugiafunkcis orlaivis, turintis galingų galimybių pataikyti į antžeminius taikinius, ypač priešlėktuvines sistemas. Senasis MiG-29 funkcionalumu yra prastesnis už savo amerikietišką „bendraamžį“.

„Nėra taip, kad keturių lėktuvų pasirodymas pakeistų karo likimą. Stebuklingų ginklų nėra ir tereikia stengtis kuo geriau panaudoti šiuos lėktuvus“, – daro išvadą generolas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(10)
(159)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: